excellent

produit de grande qualité livré très rapidement

Gewoonweg, TOP!!!

Alles verliep zoals het moest, van bestellen, betalen tot leveren. Alles tip top in orde, een betrouwbaar bedrijf om bij aan te kopen.

Vlotte snelle levering, tevreden prijs kwaliteit

leuke korting op een kwaliteitslabel.

Door de korting, bestelde ik de herenslips van Hanro; van een uitmuntende kwaliteit. Helaas waren er maar enkele in de juiste maat beschikbaar.

uitstekend

uitstekende kwaliteit

Vlotte en correcte levering

Vlotte en correcte levering

Heel tevreden

De bestelling werd zoals beloofd stipt op tijd geleverd. De merken die jullie aanbieden zijn van zeer goede kwaliteit. De korting is mooi meegenomen!

Tout était parfait! Et super vite! Excellent!

Tout était parfait! Et super vite! Excellent!

Alleen maar positieve ervaringen

Ik ben al een paar jaar klant bij mycomfort24. Kwalitatieve producten en correcte levering.

Qualité et sérieux

Dommage que les frais de retour sont payants

Uitstekende kwaliteit

Vlotte levering,goede service

Zeer veel keuze. Verzending stipt.

Uitstekende service.

Goed verpakt. Op tijd geleverd.

bedovertrek kwam volledig overeen met de foto en de beschrijving

Heerlijk materiaal, zachte stof, prachtige kleuren; helemaal wat we wensten! Geeft onze slaapkamer net dat ietsje meer!

al dikwijls wat gekocht enjuiste prijs en goede kwaliteit

op afsraak geleverd en goede prijs

Un seul mot : splendide.

Magnifique !!!!!

Description, articles et livraison au top

Tout correspond : le prix, les promos, le service et la livraison. De plus le délai est très court.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

goede prijs en kwaliteit , correcte levering, gemakkelijke webshop.

Heel tevreden

Ruime assortiment Voordelige acties

Mooie keuze en betrouwbaar

Eenvoudige aankoopproces en goede keuze prijs/kwaliteit; snelle levering.

Aantrekkelijke promoties, veel keuze

Mooi aanbod, goeie kwaliteit, snelle levering!

Heel tevreden over de hele lijn!

Geen enkele opmerking.....

Snelle levering De hoeslakens van 100% katoen en een zeer prijs Bedankt

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.