tout était parfait

tout était parfait

Prima onderbroeken

Snelle levering. Prima pasvorm.

Te duur bij het terug zenden van pakket

Spijtig dat wij meer dan 3€ (bijna 4€) moeten betalen om iets terug te zenden, daarom zal ik zeker nooit meer iets bestellen op jullie site. Vind dit te veel geld. De concurentie is beter op dit vlak.

Zeer Goed

De levering volgde zoals beloofd op de site de dag volgend op de bestelling, goed verpakt. Overeenkomst qua print & kleur van de afbeelding op de site en de geleverde goederen !

Veronique

Stipt en correcte levering, leuk aanbod, Goeie prijzen

Levering vlot, terugzending iets minder

Enerzijds dien je te betalen voor de terugzending, maar je dient zelf daarenboven een label te creëren . Je kan ook de goederen noch afhalen noch terug leveren bij de Colruytwinkels.

super

Veel keuze, topkwaliteit en supersnelle levering

Goede kwaliteit

Levering volgens afspraak en volgens bestelling.

Alles liep perfect!

Alles liep perfect!

Parfait

Beau produit (boxer Levi's), commande facile, livraison rapide, parfait.

prijs/kwaliteit zeer goed

zit zeer comfortabel, aangenaam om te dragen

komt beloften na

zal nog kopen

Correcte en goede service

Correcte prijs voor een goed produkt. Goede levering volgens afspraak.

Proffesioneel!

Zeer goede kwaliteit en levering van de bestelde producten.

Uitgebreid assortiment en vlotte levering. Kwaliteitsvolle producten.

Uitgebreid assortiment en vlotte levering. Kwaliteitsvolle producten.

prima service

Prima service, vlugge levering Top kwaliteit voor een correcte prijs Veel voordelen te rapen

Top ervaring!

Grote keuze ondergoed - alle bekende merken - overzichtelijke site - scherpe prijzen - snelle en correcte levering.... Topsite!

Choix et qualité

Je suis tombée sur le site par hasard j ai trouvé de très beaux articles et le site était facile à utiliser les articles sont de qualités les prix sont un peu cher mais la qualité se paie je ne regrette pas et le recommande à mes connaissances

Ik kende het produkt al.

Was snel in orde...hopelijk in de toekomst van hetzelfde.

l'expérience d'un seul type d'article excellente

Exécution de la commande parfaite. J'ai aussi eu par le passé un bon pour mon anniversaire, ce qui est plaisant. Je n'ai pas été assailli de pubs jusqu'aujourd'hui et espère que cela restera comme ça. J'achète ce que j'ai besoin et non pas en fonction des publicités.

correcte service

Snelle levering door vriendelijke bediener De verwachte kwaliteit van de bestelde goederen.

Slaapcomfort top

Vlotte afhandeling van de verzending. Het product op zich is in alle opzichten top, maar toch 1 bemerking: Op de afbeelding van de website staan de hoofkussens in vierkant formaat afgebeeld, daarentegen in de extra omschrijving "Afmeting kussensloop 60 x 70 cm". Dit klopt niet de ontvangen maten zijn 60 cm x 60 cm. Dat viel wel even tegen gezien onze kussens 60 cm op 70 cm zijn. Verkeerd geleverd ? Weet ik niet want afhankelijk van de grootte van de bedovertrek is de benaming van de kussensloop telkens anders. Voor onze bestelde afmetingen 270 x 200/220 was als kussenslopen vermeld :2 slopen (Lits-jumeaux XL)

goede service

Gemakkelijk te gebruiken webwinkel en vlugge afhandeling.

Fantastisch !

Perfecte service en correcte afhandeling.

correcte uitvoering

bestellen is eenvoudig, snelle levering, goede kwaliteit

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.