Heel goeie kwaliteit, ga ik zeker nog bestellen, bedankt

Heel goeie kwaliteit

Een zeer goede service en prijs kwaliteit

kwaliteit zacht produkt

mail van levering betrefffende het uur van levering en nog een mail bij levering

… zit als gegoten!

tevreden

Goede morgen Ik heb een dekbed besteld bij juli en de dag nadien was het er al en het zag er goed uit, tot ik zag dat het wat kleiner was dan ik voorheen had. ik heb het gemeten en het wat geen 2.60m maar 2.50m ik heb het een dag en een nacht ik koud water gestoken en dan op 30 gr. gewassen en het was niet gekrompen nog 2.50m; De stof is goed en mooi van kleur en de prijs zeer goed; Allen jammer van de maat. Dus ben ik gemiddeld tevreden, want het is wat te klein, ik zocht er een van 2.70m maar die vond ik niet bij juli. TOCH ALVAST DANK Ingrid Reddé DANK VOOR HET TERUG STORTEN VAN HET BEDRAG Ik had dit zeker niet verwacht, ik bestel zeker nog aan juli. Nogmaals DANK. Ingrid Reddé

correct

correcte levering van mooie kwaliteitsprodukten!

een tevreden klant

ik had i.v.m. de bestelling tweemaal telefonisch contact met een medewerker. Ik kan bevestigen dat ze klantvriendelijk, gedienstig en zeer professioneel zijn. De levering gebeurde correct en op tijd. Een positieve ervaring die ik aan iedereen kan meedelen.

Snelle levering, correcte service

Snelle levering, correcte service

Zeer goed meegevallen!

Mijn kussen was echt op wat ik kon lezen , een nachtje wennen … nu super goed! Het overtrek voor de kleinzoon moet nog uitgetest worden ! De enorme verpakking kon misschien iets minder volumineus

goede service

kwaliteit en kleur vd lakens was zoals beschreven op de site + vlotte afhandeling van de bestelling

Kwaliteit!

Super koopjes gevonden bij Mycomfort! Dim slipjes,zwemshort van Schiesser en een hoeslaken van Today,dit alles aan 50%korting! Fantastische kwaliteit!

A recommander sans aucun doute !

Qualité des produits, très grand choix. Rapidité de réception de la commande, facilité en cas de retour avec remboursement très rapide.

uitstekend

vlotte bestelling, snelle levering!

Ce n'est pas la première fois que je fais une commande

Livraison très rapide

gewoon goed geen verrassingen

je ziet wat je besteld en dit aan een scherpe prijs.. en goed geleverd . en de producten zijn ook van goede kwaliteit. gewoon goed en dit zeg ik die bijna niets online bestel.

Een dekbedovertrek gekocht in de solden. Het is van prima kwaliteit en zeer mooi!!! Met een extra lange instopstrook, geen koude voeten meer! Alles is heel vlot verlopen. s Avonds mijn bestelling geplaatst en de dag nadien al geleverd. Super service waarvoor dank. Een zeer tevreden klant.

Mooie kwaliteit, snelle levering.

Zeer mooie kwaliteit van flanel, mooie kleuren. Jersey hoeslaken is ook mooi en past goed, ik heb de lakens dadelijk gewassen en met het bed te dekken zag ik dat er 3 kleine gaatjes in het hoeslaken zijn, jammer dat ik het al gewassen heb anders kon ik het ruilen.

Bijzonder snelle en correcte levering

Bestelling geplaatst op zondagnamiddag, pakket correct geleverd in een afhaalpunt op dinsdag. Dát is pas service. Klasse van (en applaus voor) Mycomfort24!!!

prima service

Vlotte service en correct bezorgd!

Een duidelijke omschrijving van de artikelen maakt dat je je keuze snel en gemakkelijk kan doen. Een aanrader!

Zeer goede kwaliteit en service

Zeer goede kwaliteit en service,snelle levering.

aanrader

Snelle levering. Goede producten

zeer goed

Een woord is een woord

Leuke website

Sterk in prijs - kwaliteit , interessante koopjes .

Rijk assortissement.

MyComfort24 biedt uitgebreid assortiment aan van topmerken in textiel. Zeer goede begeleiding bij het maken van de juiste keuze onder andere via maatopgave, beschrijving en heldere foto's. Communicatie over levering via email is vlot en stipt.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.