alles was in orde

Leuke ervaring

Bestelling is super vlot verlopen, alles in orde. Mooie kwaliteit.

alles vlot en correct verlopen

Zie hierboven

Bon dans l'ensemble

Bon dans l'ensemble mais prix pas tout à fait transparent

Tout est OK

Tout est OK, commandé en confiance car fait partie du groupe Colruyt

Datum van ontvangst zelf in te vullen. Super.

Tweede maal besteld en tevreden.

Opletten met maat Pastunette

Pastunette pyjama lange broek H besteld maat XL (heren). In praktijk blijkt dit maar een S/M te zijn in vergelijking met andere merken maat XL. Spijtig want nu moet ik retourneren wat mij ook nog eens 3,95 euro kost (dus weg die extra 10% soldenkorting) en mogelijks beland de pyjama op de vuilnisbelt (zie VRT nieuwsbericht 27/01/23). Ik ga voortaan terug op de ouderwetse manier kopen in de fysieke winkel.

Achat de slips Avion dont la qualité s'est révélée inférieure

Contact commercial très bon, mais je regrette vivement que les slips blancs de marque Avion que j'ai acheté chez vous soient d'une qualité inférieure par rapport aux slips bleus de la même marque que j'avais acheté chez Makro avant la disparition de cette enseigne. Je m'attendais à trouver la même qualité, simplement que ces slips seraient blancs au lieu d'être bleus. Ce n'est pas le cas. La différence de qualité étant évidente, je trouve que vous devriez le mentionner sur votre site (ou via votre service commercial), fut-ce d'une façon plus ou moins sous-entendues. Si je l'avais su, j'aurais acheté des slips bleus, plus chers. Mais auraient-ils été de la même qualité que ceux que j'ai acheté au Makro ?? J'y regarderai malheureusement à deux fois avant d'acheter encore chez vous. Bien à vous, Francis Spinoy

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer aangenaam

Wel wat moeten wachten op de levering, maar het is zeer aangenaam om te dragen!

heel hulpvaardig

jammer genoeg zijn er retourkosten te betalen. voor ondergoed is dat wel een handicap.

Rapidité, efficacité.

Parfait

Altijd heel tevreden

De bestellingen zijn altijd helemaal in orde !!!

Service de qualité

Livraison rapide et articles correspondant à la description.

Produkten zeer tevreden

Over de produkten valt niets aan te merken, die zijn helemaal ok, de verpakking daarentegen mag wel beter. De doos is niet sterk genoeg, was half gescheurd zodat zelfs de plastic verpakking van het dekbedovertrek volledig opengebarsten was.

comfort op alle niveaus: kiezen, bestellen, betalen, ophalen en genieten van het gekochte artikel

- ruime keuze - goed advies bij de keuze - gemakkelijk bestellen - snelle levering

Levering en kwaliteit zeer goed

Vertrouwde merken aan mooie prijs

Zeer goede service

Snel en goede kwaliteit

Kwalitatief aanbod

Mooi en degelijk assortiment voor een redelijke prijs

Heel tevreden

Goeie kwaliteit voor een mooie prijs

Zeer goede service

Eerlijke, snelle, duidelijke service. Mooie promoties en de cadeautjes zijn zeer nuttig

Alles OK

Excellente

J'ai recommandé pour la chambre d'amis, des oreillers. Les mêmes que les miens. J'ai reçu une ristourne de 10€uros, c'est plaisant. Commande simple, envoie rapide.

Duidelijke productinfo op de site

Overzichtelijke site en gemakkelijk om producten te filteren.

Over Mycomfort24

Wij zijn MyComfort24, dé Belgische webshop gespecialiseerd in comfortabel en kwalitatief ondergoed voor zowel heren als dames. Wij geloven dat goed ondergoed de basis is voor een prettige dag, daarom focussen we op merken die bekendstaan om hun uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzame materialen. Bij ons vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment van de beste ondergoedmerken, zodat je altijd kiest voor comfort en stijl. Daarnaast profiteer je van onze snelle verzendservice. Voor 22u besteld is de volgende dag geleverd. Zo hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe favoriete ondergoed. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt online shoppen eenvoudig, en met onze betrouwbare levering en klantgerichte service, zorgen we ervoor dat je altijd tevreden bent met je aankoop.