Zo mooi , er zat een persoonlijke boodschap bij mijn aankoop.

Zeer aangenaam!

De winkel is altijd super gezellig ingericht en de verkoopsters zijn altijd om ter liefst! I just freakin’ love it!! <3

Mooi rok gekocht en truitje heel blij mee

Snel en kosteloos ophalen in de winkel

In de voormiddag besteld en stond later al klaar in de winkel in Antwerpen. Werd op de hoogte gehouden via mail. Super handig.

Bestelling perfect en snel geleverd

Fantastische service

Mogelijkheid tot omruilen om moment van afhaal is ook top.

Een tevreden madam☺️

Mooie originele kleding

Excellent

Customer service contacted me immediately on non-availability of a certain bag. Which was very helpful and Quick delivery.

Vlotte service

Snelle en vriendelijke levering

Mooi product..snel geleverd!

Aanrader!!!

Vlot ontvangen

zeer tevreden

zeer tevreden over aankoop, mooi jasje, leuke kleuren, past perfect

Mail contact en afhandeling perfect

Snelle levering met persoonlijke touch

s' Avonds besteld en een dag later mijn bestelling ontvangen. Er zat ook een kaartje bij met een persoonlijke nota erop geschreven.

Dure retour

Dure retour van 8 euro.. jammer want wel fijne kleding

Ik heb vier verschillende truien aangekocht, en zo blij met mijn aankoop! Elk stuk is zacht en kwalitatief. Zeker een aanrader!!

Snel geleverd en past perfect.

Ik word altijd blij van deze pakjes. :D Een persoonlijke boodschap was toegevoegd aan het pakje. De hele bestelprocedure verloopt vlekkeloos. Groetjes van een zeer gelukkige klant.

Snel geleverd, mooi product

Fijn en snel geleverd product, exact wat ik zocht. Goed merk!

Kleedje past fijn- leuke kleur en heel aangenaam materiaal

De na-service is tevens heel correct vandaar dat ik nog een bijkomende bestelling geplaatst heb .

Top winkel!

Steeds vriendelijk, altijd tip top in orde! Mijn favoriete winkel!

Super fast delivery & in love with my skirt, definitely will order from there again! xx

Prachtige broek

Altijd gezellig winkelen bij Sienna.

Super sneakers

Super sneakers

mijn nieuwe hoff's zien er prachtig uit

en ook met steunzolen een goed passende lichte sneaker

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.