TOP

Snelle levering, ware weergave van de artikelen.

Prachtige jurken besteld en snel geleverd! Top!

Prachtige jurken besteld en snel geleverd! Top

Top! Zowel kwaliteit van de goodies als van de service zelfs na verkoop!

Een echte aanrader!

Mooi kleedje gekocht van topkwaliteit. Supergoed verder geholpen door Elisa, een echte service!

Vriendelijk en service gericht!

Tasje was online uitverkocht en ze hebben eentje vanuit de winkel opgestuurd zodat ik er toch nog eentje kon krijgen dus dat vind ik wel een goede service. Helaas matchte het tasje niet dus retour gedaan, dit ging ook gemakkelijk

Snel, mooi verpakt

snel en klantvriendelijk

snel geleverd, retour geen probleem, zeer vriendelijk

100%tevreden

Mijn eerste aankoop, was top, super snel geleverd ook.

Snelle service en bestelde artikel is prachtig !

Leuke kleren, fijne service

Ik heb al een paar online bestellingen gedaan en ben nog nooit teleurgesteld. Integendeel. Producten zijn in het echt nog mooier dan op de site. Heel blij mee !

Zeer snel klaar om op te halen

Mijn bestelling was snel klaar en de retour ging ook vlot. Heel vriendelijk personeel in de winkels.

Perfect!!!

Het was mijn eerste bestelling en waarschijnlijk niet de laatste!! Bestelt en direct ontvangen. Het bestelde item was zoals op de foto’s en eerlijk gezegd is het nog beter dan ik verwacht had. Veel vriendinnen vroegen me vanwaar in het had, ik heb onmiddellijk de gegevens van sienna goodies doorgeven.

Mooie collecties en goede opvolging en service

Sienna heeft altijd mooie kleurrijke collecties! Ook met vragen kun je altijd terecht bij het vriendelijke personeel :-))

Niets ontvangen

Na het plaatsen van mijn bestelling na een week dus kan niet beoordelen alleen dat de levering zeer lang duurt waar je wel 5€ voor betaald

Veel keuze. Snelle levering.

Geweldige (web)shop! Zeker een aanrader

Leuke kleding en accessoires, vriendelijke Sienna girls, vlotte verzending Er is écht geen enkele reden om hier niet te shoppen. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden!

Super kwaliteit en snelle levering!

I love the choice of your clothes!

Always correct!

Zeer vlotte service

Aandacht voor leuke verpakking. Zeer vlotte behandeling van je bestelling. Leuke soldenkoopjes.

Leuke shop met veel keuze

Toffe jurk gekocht zoals duidelijk omschreven. Was nog mooier dan op foto. Snelle en vlotte levering.

service rapide et attention au top

Livraison rapide, hâte d'avoir du soleil pour pouvoir porter ma robe

Super service

Bestellingen komen meteen door en zijn snel geleverd. Betrokken verkoopsters. Leuke meiden en heerlijk hip.

Top trui en broek precies de kleur zoals op de foto!

Snelle levering al meerdere keren aan gehad! Prijs kwaliteit ook ok

Vriendelijk en snelle service, gewoon top!

Ik wilde een mohair cardigan online kopen, de kleur die ik wilde was echter uitverkocht. Ik stuurde een mailtje en de aller laatste werd voor me gereserveerd. Na het finaliseren van de betaling werd de pul meteen opgestuurd, ik ontving hem 1 dag later al! Super tevreden met de snelle en vriendelijke service. Ik koop zeker nog bij Sienna!

hele vlotte bestelling en levering

hele vlotte bestelling en levering

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.