Zeer goed en snel verder geholpen via mail!

Very Good!

Good service, kind People

Mooie kledij, snelle verzending, mooi verpakking

Perfect service

Already ordered here multiple times. Fast and friendly service

Snelle levering en mooie kwaliteit van kledij.

Prijs/kwaliteit

Toffe moderne kleding voor elke leeftijd

Twee prachtige mohair cardigans, heel blij mee

Ik zocht online achter mohair lange cardigan en kwam zo bij Sienna terecht, er was ook een aktie dus meteen 2 mooie stukken besteld, zijn snel geleverd met een vriendelijke kaart erbij..

Always happy with my choice!

You give what you promise! Thanks.

Excellent goodies, excellent service

Ordered 2 items , quick service and beautiful goodies. Nice colours just like the fotographs and perfect fitting! Made me very happy

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering, netjes verpakt, en artikel is precies zoals op webshop afgebeeld en beschreven.

TOP!

Super blij met mijn bestelling. Onwijs tevreden over hoe alles is verlopen. Snel bezorgd ondanks de feestdagen. Zelfs een lief kaartje erbij met mijn naam handgeschreven. Nou kan een mens nog blijer worden!

Parfait!

Envoi très rapide et sac de superbe qualité. Je recommande vivement ce site

Mooi kledingstuk

Alles verliep vlot

Mooi

Mooie gebreide jurk Goede kwaliteit Snelle bezorging

Quick & perfect

Nextday delivery Beautiful pieces Kind Custers service woensdag returns items in store (Ghent)

Fijne service en mooie collecties

Vriendelijke klantenservice, mooie collecties en snelle leveringen. Meer moet dat niet zijn.

Expensive and high shipping costs

I ordered on 21/12/14 and payed very high shipping costs (9,00 €) from Belgium to Germany. Until now, 21/12/21, I have not receiced the order but being asked for rating. That´s annoying and has nothing to do with "Positive mind, positiv vibes, positive life".

• Would you recommend us? No

Perfect!

Super snelle levering en prachtige producten. Meer moet dat niet zijn! (Wel een héél grote (plastic)verpakking voor 1 paar oorringen. Misschien hier op letten in de toekomst. Milieu en zo...)

Telefonisch contact gehad ivm de aankoop van een handtas. Enorme klantvriendelijkheid en heel hulpvaardig.

In mijn pakje zat een verkeerd item, ik heb gebeld en we hebben het vrij snel kunnen oplossen. Ik kon mijn bestelde item afhalen in de de winkel in Gent en het foute item er ook achter laten. Ik vind het enkel jammer dat ik geen bestellingen kan laten leveren in de winkel in Gent. Voor de rest heel tevreden over mijn aankoop en service.

Leuke vlotte kleding

Nette afhandeling , ook als er iets mis loopt met bv. levering retourneren wordt je goed verder geholpen .

Snelle levering, behandeling en alles verliep correct! Er zaten zelfs pepernoten in het pakketje voor Kerst.

Snelle levering, mooi verpakt en tof assortiment!

Snelle levering, mooi verpakt en tof assortiment!

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.