Snelle en goede service!

Goede & mooie producten die snel geleverd worden :)

Bad

Vad quality

• Would you recommend us? No

Snel en correct

Correcte levering en snelle terugbetaling bij retour.

Super mooie, comfortabele en kwaliteitsvolle kleren

Super mooie, comfortabele en kwaliteitsvolle kleren

Heel mooie pulls, snelle en perfecte service!

Online besteld: product komt prima overeen met beschrijving. Snelle levering. Heel tevreden!

Vlotte levering en de jas is super!

Super snelle levering en zalige kwaliteit

Ik heb een aantal stuks gekocht van de super kid mohair collectie en ik ben echt suuuuuper blij met de kwaliteit! Zo'n rijkelijke breisels aan deze prijzen is echt ongezien! Mijn pakje was er ook al de volgende dag! Zeker een aanrader!

Kleurrijk, fijn verpakt en snel ontvangen

Wat een kleurrijke collectie, echt een feest om te shoppen! Zeer netjes verpakt met een lief bedankkaartje. Pakketje snel ontvangen desondanks Black Friday! Super fijn

Goede opvolging

Goede opvolging

Perfect service and quality!

Great service, fast delivery and excellent quality

Snel en correct

Steeds mooie en betaalbare spullen , heel content van

Online bestelling werd dezelfde dag nog verstuurd. Sneller kan niet volgens mij :).

Met zoveel aandacht.....

Tijdens tripje Antwerpen jullie prachtige winkels ontdekt.... Verliefd op de collectie met zoveel kleur en aandacht samengesteld, dat voel je direct bij binnenkomst. Ik ben fan en zal naast de webshop jullie hopelijk snel weer bezoeken.

Heel vriendelijke en supergoede service

Wat leuk om een winkel te vinden waar je nog echt als een klant behandeld wordt! Topservice! En supermooie kledij!

Persoonlijke en snelle service

Ik was zeer tevreden over de bestelling, de kwaliteit ervan en de levering.

Verzorgde snelle levering

Snelle levering, alles samen in 1 pakket. Het zou een pluspunt zijn mocht de kledij in een extra verpakking zitten ( extra papier rond de kledij) ter bescherming van de fijne stoffen.

Eerste keer dat ik iets bij jullie bestel, maar zeker niet de laatste keer. De kleren zijn super mooi van kwaliteit en helemaal zijn prijs waardig. De maten komen precies overeen zoals aangegeven. Ook zat er een persoonlijk kaartje bij. Ik vond het echt geweldig! Dankjewel

aparte kleding,goede kwaliteit!

leuke kleding en goede service!

happiness

Altijd fijn om te snuisteren bij Sienna Goodies. Hier word ik vrolijk van.

Fijne bestelervaring

Vlotte levering van mijn bestelling. Alles mooi verpakt met een bedankkaartje voor de bestelling. Helaas ontbrak het bindkoordje van een kleedje,ik heb dit gemeld via mail en al de dag nadien mogen ontvangen. Dus topservice!

Altijd alles in orde

Bij elke bestelling die ik on line plaats is alles steeds perfect in orde. Leveringen volgen zeer snel.

Alles is perfect verlopen!

Snel geleverd, zeer leuke site!!

De levering kwam snel aan! De kledij is zeer leuk!

Professioneel en mooi

Pakket wordt mooi verpakt. Er zit ook een duidelijk overzicht van de bestelling bij (check) dat is afgevinkt. Daarnaast zit er een leuk, typisch Sienna Goodies kaartje bij. Gewoon leuk.

Leuk om naar uit te kijken tot er geleverd werd en super vorrect

Levering correct , zeer gevreten met product

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.