prima service

bestelling en levering van pakje prima verlopen ! Fijn was ook de vriendelijke boodschap van Jolien, echter de maat van de broek die ik bestelde was niet goed.

Great products and great service

Prima dienst, nooit teleurgesteld.

Bestselling tot-en-met levering dienst was perfect.

Snelle levering en mooie producten

Mijn bestelling geplaatst op een gewone weekdag in de voormiddag en de volgende werkdag was het al thuis geleverd. Ik ben ook heel tevreden van het product zelf en ben daarnaast fan van de webshop omwille van de ruime maar niet overdreven uitgebreide keuze.

Goede website, mooie betaalbare modieuze kleding. Snelle levering!

Snelle, correcte levering!

Snelle, correcte levering! Zeer vlotte afhandeling.

Toffe kleding en supervlotte service!

Producten waren zoals verwacht en zeer snel geleverd

Zeer snelle levering en mooi product

Steeds tevreden

Leuke verpakking soms een gift kleine attentie

Zoals steeds kwaliteit en geluk in een pakje!

Fleurige zomerjurken zijn nooit zo op mijn lijf geschreven als die van Sienna Goodies, heerlijk om steeds te weten dat er weer een perfecte outfit aankomt!

Zeer snel en correct!

Vlot besteld via website en binnen 24 uur geleverd.

Great

good experience with this shop

Snelle levering en mooie spullen

Ondanks dat ik de meeste bestelde spullen terug heb gestuurd (toch niet helemaal ‘me’) ben ik zeer tevreden. De bestelling was erg snel binnen en de spullen zijn van goede kwaliteit. Ik had zelf niet goed genoeg ingeschat of de producten helemaal goed hij me pasten. De verzendkosten naar Nederland zijn overigens vast reeel maar vormden voor mij wel een hobbel om te bestellen.

Echt een aanrader

Snelle levering Met een kaartje als persoonlijke touch. Much appreciated!

Super toffe kledij aan betaalbare prijs en lieve mensen die behulpzaam zijn ook online.

Via Instagram leerde ik deze winkel kennen. Voor jong en oud is er iets te vinden. Tot nu toe alleen online besteld en steeds super tevreden. Het paste altijd en ben heel tevreden van mijn kleedjes

1 van de bestelde items moest uit een andere winkel komen, waardoor de levering 1 dag langer duurde. Ik werd netjes persoonlijk via mail op de hoogte gebracht en een dag daarna werd het alsnog geleverd. Fijne service!

Vriendelijke en vlotte service!

Sienna stelt nooit teleur!

Super snel en goed

Super snelle service, ze helpen je heel goed!

Perfect!

Zeer vriendelijk contact met een persoonlijk vleugje! De handtas is in het echt ook helemaal zoals op de foto, ben er zeer blij mee! LOve it!

Scarpe bellissime

Ho acquistato un paio di décolleté di Anonymous Copenaghen ad un prezzo scontato e vantaggioso (inoltre in una colorazione che sul sito ufficiale del brand non ho trovato) Le scarpe rispecchiano la descrizione e le immagini riportate sul sito. Il servizio clienti, così come la spedizione, sono stati molto soddisfacenti e l'articolo é arrivato in pochissimo tempo. Unica pecca sono i costi di spedizione per l'Italia che, nel mio caso, corrispondevano a circa il 30% del valore dell'articolo. Al di là del costo della spedizione, tutto il resto ha funzionato alla grande e sono molto soddisfatta.

• Ci consiglieresti? Si

Mooie kleding, snelle levering

Zeer tevreden met mijn bestelling. Ik had 1 blouse in 2 maten besteld, waardoor ik er één moest terugsturen. De retour werd snel en correct afgehandeld.

Satisfying

All went well

Supervlotte service en leuke producten

Bestelling en levering vlot verlopen. Heel tevreden

Super !

Beaucoup de choix de couleurs, modèles, vêtements bien taillés, originalité, style de la marque unique, beaucoup d'associations sur le site, cela donne des idées et prix abordables ! Je recommande cette marque, pour celles qui aiment se demarquer des autres :))

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.