Just love my soft and warm cardigan!

Always ahead of fashion with a fantastic service and a wide choice.

makkelijk, mooi en klantvriendelijk

goede en duidelijke webshop, snelle levering, goede kwaliteit en makkelijk terug zenden. top!

Good service

Very helpful and friendly during a phone call.

Geweldige service

Geweldige service en mooie kleren

mooie kledij! snelle service

Stocksale was de moeite, ik was er als de eerste bij. Mooie kledij! Snelle levering. Ik ben tevreden.

Vriendelijke service en mooie betaalbare collecties

Fijne en duidelijke webshop met een groot aanbod. Bij vragen altijd snel en vriendelijk antwoord. Ook handig dat je kan kiezen tussen DPD en Bpost. Doe zo voort!

Bestelling niet meer in stock

Ik bestelde 4 artikelen. Nadien bleek dat 3 artikelen niet meer voorradig waren. Dit stond niet vermeld op de site. Jammer dat de site geen juiste info weergeeft. Ik werd verwittigd en correct terugbetaald, maar men probeerde mij ertoe aan te zetten een grotere maat te bestellen.

Online snoepwinkel

Via instagram ben ik op de website van Sienna Goodies gekomen. Ik werd helemaal blij van de collectie en heb gelijk iets besteld. Alles verliep heel vlotjes. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis :-)) Ik ben heel tevreden en kom zeker weer terug!

Top.

Goede communicatie vanuit het personeel, persoonlijk en verzorgd. Prachtige kleren, afgeleverd zoals voorzien.

Topervaring

Zeer duidelijke site, grote online diverse collectie. Ik had via mail wat vragen over een bepaalde stijl en die werd zeer vriendelijk en snel behandeld. Pakketje is door de schijnbare drukte iets later toegekomen, maar dat vond ik niet erg. Alles was helemaal naar wens!

Snelle,vlotte bestelling en levering

Snelle ,vlotte bestelling en levering.

geweldig

Ongeloofelijke service! snel, vriendelijk, en mega behulpzaam. Ik had iets gezien in de etalage en vond dit niet op de webshop. gebeld en onmiddellijk assistentie gekregen!

Ik kreeg al binnen enkele dagen meteen mijn bestelling! Geweldig!

Hele vlotte en duidelijke communicatie via email. (Klant)vriendelijk personeel. Supermooie kledij... Doe zo verder!

Supersnelle levering

Netjes en mooi verpakt !

Great service, also in the shop in Antwerp! Friendly and helpful

Nice

Feel good fashion

I've ordered online at Sienna Goodies just a few times now, but it has been great so far. I love their collections, especially the knitwear! The service is perfect, deliveries are fast and you get detailed information on every step in the order process. My order was nicely wrapped, as if it were a gift to my self (love it! ;)

Steeds mooie betaalbare kleding met een supersnelle en vriendelijke service!

Heel leuke winkel! Ook altijd heel leuk dat er een persoonlijk kaartje

Top!!

Supersnelle levering

Topservice

Snelle levering, heel goede kwaliteit en een persoonlijke boodschap bij de bestelling. Kortom: topservice

Supersnel geleverd, perfect kleedj

Super snelle, vriendelijke service

Erg tevreden over Sienna Goodies. Als vaste klant koop ik heel vaak online, nooit in de winkel. Waarom ik 4,5 ster geef... ik mis een klantenkaart als extra in de service. Om de zoveel bestellingen krijg je wel een attentie..maar vaak ben ik daar niets mee (een armband, sokken,...) Dan liever een korting bij een volgende aankoop of een klantenkaart met een korting na x-aantal aankopen.

Super snelle levering

Super snelle levering, mooi ingepakt met leuk kaartje erbij

Super klantvriendelijk

Na enige problemen met het terugvinden van mijn geleverde bestelling door DPD was er meteen een professionele en vriendelijke reactie van Joëlle. Zij hield me op de hoogte en zocht naar een oplossing. Alles is uiteindelijk goed afgelopen, en ik ben blij met de aangekochte spullen.

Er waren veel mondmaskertjes om te kiezen met duidelijke foto's en met de nodige informatie erbij.

Heb wel een tijdje moeten surfen vooraleer ik bij Sienna Goodies terecht kwam. De betaling leverde wat problemen op ; wanneer ik na het invoeren van de bankgegevens de kaart opnieuw in de kaartlezer stak om de betaling te voltooien viel telkens het beeld weg. De derde keer was de betaling toch gelukt ,dus zonder mijn code ? Graag zou ik zien dat er minder plastiekverpakking zou gebruikt worden, maar gelukkig ben ik geen echte "webshopper".

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.