Leuke print, zachte stof.

Zeer leuke trui. Oversized, dus breed genoeg. Had hem juist een paar cm langer gewild. Ikzelf ben 1m76 dus one size is vaak een risico .

Heel goede service

Het was mijn 1ste maal dat ik online bij Sienna bestel en alles is super

Mijn pakketje is mooi verpakt en snel geleverd. Mooi kaartje erbij, bedankt!

Zo'n snelle verzending heb ik nog nooit meegemaakt, dank daarvoor. Het jasje prachtig verpakt en een leuk beschreven kaartje er bij. Voor een mooie (sale) prijs heb ik het Suncoo jasje kunnen scoren ;-) . Wellicht tot een volgende keer!

Uitstekende service

Sweater is top , snelle levering.

Nice collection and very friendly

I love to visit Sienna from time to time. The collection is very colourful and all are fine quality items.

Topservice!

Ik had een vraag i.v.m. een cadeaubon die ik om specifieke redenen niet had kunnen gebruiken. Ik heb een mailtje gestuurd, kreeg heel veel begrip, een snel antwoord. En vier dagen later lag mijn pakketje in de bus. Ontzettend blij!

Snelle en mooie afhandeling van mijn bestelling

Heel fijn dat dz bestelling vergezeld is van een persoonlijk Kaartje.

Kleding snel ontvangen

Kleding ontzettend snel vanuit België in Nederland ontvangen, met een persoonlijk briefje erbij. Blij mee!

heel vlot en gemakkelijk

Makkelijk online besteld. Ben heel tevreden van de optie om je bestelling gratis af te halen in een Sienna winkel.

Helemaal naar wens - exact zoals op website beschreven

Kleur, kwaliteit zoals op foto Correcte en snelle levering

Betaalbare mode

Leuke collectie en unieke stuks voor een betaalbare prijs , vlugge verzending alhoewel ik het persoonlijke briefje wel miste deze keer altijd fijn die extra touch !

Ik heb al meerdere keren wat besteld : steeds een top service en hele leuke mooie spullen! Ik ben fan!

Hip en trendy met Sienna !

Altijd heel mooie kleding tegen goede prijzen. Bij online bestelling kan je leveren in de winkel kiezen . Is heel snel en zijn supervriendelijk bij Sienna Lombardevest! Toppers

Ontzettend vriendelijk geholpen

Er is echt moeite gedaan om de trui die ik wilde bij mij te krijgen. Vriendelijk te woord gestaan en mailcontact idem. Alsof ik in de winkel stond. Dank.

tevreden

Altijd een plezier om te winkelen in de Sienna winkels

Super mooi artikel en snelle levering

De sweater ziet er even mooi uit als op de foto's. Hij past perfect! Levering en service super vlot!

Super tevreden, veel complimenten van collega's gehad.

Heb een jurk en een bloes gekocht. Mooie kleuren en ееn goede prijs (Black Friday korting)

Snelle levering en goed product

Levering van Belgie naar Nederland maar ondanks dat was het vrijdag middag besteld, Zaterdagochtend al bezorgd. Erg snel. Enige minpuntje is de 8,50 verzendkosten. Zou leuk zijn als verzending vanaf een bepaald bedrag gratis zou zijn.

Snelle verzending + mooi ingepakt

Altijd stijlvolle collectie, vriendelijk team

Dikwijls al via webshop besteld, snelle service. Goede info ivm levering. Heel vriendelijk team in de fysieke winkel Prijs kwaliteit top, altijd leuke collecties. En bovendien leuke kortingen

Modieuze kledij en accessoires met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Altijd vriendelijke en snelle service Prachtige locaties en warme aanlokkelijke winkels Iedereen vraagt waar ik mijn mooie kledij koop

Vriendelijk en behulpzaam

Aankopen worden netjes ingepakt. Vragen worden beleefd beantwoord.

Great

Goods delivered in time and conform to description. Very pleased!!

Snelle levering en mooi verpakt!

Vlotte bestelling en snelle levering. Heel tevreden met de nieuwe shoes en trui! En dit met een interessante Black friday korting.

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.