Aangename winkelervaring

Ik ga erg graag shoppen in Sienna Gent. De verkoopsters zijn heel vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Ook wanneer er een defect was aan de gekochte trui, kon ik deze zonder problemen omruilen. Een echte aanrader voor kledij in vrolijke kleurtjes en printjes! Mijn favoriete winkel!

Vlotte aanpak

Werd snel verder geholpen!

Supersnelle levering van een prachtig kleedje!!!

Ontzettend blij met m’n aankoop!!

Zeer tevreden van de service

Mooie kwaliteit

Ik ben al jaren trouwe klant bij de verschillende siennawinkels. Ze hebben telkens mooie collecties in verschillende prijsklasses. Nu kocht ik voor het eerst iets online en ook over deze service ben ik zeer tevreden. Alles was perfect op tijd en in orde geregeld. Enig minpuntje aan de website voor mij is dat hij niet in pagina's is opgedeeld, zodat je telkens terug bovenaan moet beginnen zoeken.

Alles goed behalve de maat

Super mooie jurk gekocht in de stocksale, maat M want dat is mijn maat! Helaas is de jurk echt veels te klein! Er stond nergens vermeld dat de jurk klein viel, omdat het stocksale is kan ik de jurk niet retourneren. Verder super mooie kleding en snelle bezorging!

Kwaliteitsvolle en modieuze kledij!

Vlotte en correcte service. Online shoppen werkt zeer goed, maar kijk er wel naar uit om ter plaatse te shoppen.

Perfecte service

Al meerdere bestellingen geplaatst. Pakketje komt tijdig aan, gepersonaliseerd kaartje bij levering. Top

super service

bestellen ging heel vlot op hun website, levering kwam heel snel aan.

zeer tevreden

mooi eenvoudig website, vlot om mee te werken opvolging van bestelling via mail levering snel

Ik draag graag speciale kleren, een beetje romantisch en schattig tegelijk. Dit alles vind ik bij Sienna Goodies. Ze zijn vriendelijk en alles verloopt altijd erg correct en snel.

Een hele snelle levering en top producten! Kleren waren net zoals op de website. En ik kreeg nog eens een kortingsbon voor mijn volgende aankoop in één van hun stores, super blij!

Super snel en gemakkelijk

Vlotte levering, alles was in orde. Klein prijsje voor prachtige sandalen!

Helemaal fan!

Kwaliteitsvolle kledij, snelle levering, fijne shopervaring in de winkels zelf, maar ook online vind ik steeds m'n ding!

Perfecte deal met snelle levering en persoonlijk bedankje in de verpakking!

Perfecte deal met snelle levering en persoonlijk bedankje in de verpakking!

De afgelopen tijd steeds meer dan een week moeten wachten op mijn pakjes bij andere webshops wegens de coronacrisis. Mijn bestelling bij Sienna kwam echter ondanks alles al binnen één werkdag aan! De stoffen mondmaskertjes die ik bestelde zijn iets prijziger dan sommige andere merken, maar zijn heel mooi, van degelijke kwaliteit en zitten erg comfortabel.

zoals het moet

Ik had In Libelle gelezen dat er mooie mondmaskertjes konden besteld worden. Dat was inderdaad zo. Ze werden geleverd in een mooie verpakking en met een kaartje en een kortingsbon voor het bezoek in de fysieke winkels. Leuke attenties.

Zeer behulpvol, snelle levering

Ik had problemen met het online reserveren. Na een mailtje naar de klantendienst werd ik zeer snel geholpen waarvoor dank.

Leuk

Mooi mondmasker, waarheidsgetrouw weergegeven online. Super leuk kaartje meegeleverd. Staat nu te pronken tussen mijn interierspullen.

Héél goede dienst naverkoop !!

Nadat mijn pakketje niet was aangekomen, volgens een normale doorlooptijd, heeft de dienst naverkoop dit meteen aangepakt, onderzocht, opgevolgd en opgelost. Zeer punctuele opvolging per telefoon en per mail. Ik werd voortdurend op de hoogte gebracht van het verdere verloop. Uiteindelijk werd een nieuw pakketje onmiddellijk de dag nadien bezorgd en was het probleem dus meteen opgelost. Top klantenservice dus...

Goede opvolging van levering pakketjes

Snelle tussenkomst na melding dat pakketje niet was toegekomen. Vriendelijke en efficiënte afhandeling.

Zeer correcte en snelle levering van bestelling.

Zeer correcte en snelle levering van bestelling.

Zeer goede klantenservice en opvolging van Sienna!!!

Omdat mijn pakket meerdere keren niet werd geleverd, heeft Sienna zelf gebeld met DPD om de levering op te volgen en hebben ze het pakket zelfs een tweede keer verzonden om mij zo spoedig mogelijk te helpen! Ik werd door hen ook persoonlijk gecontacteerd. De klantenservice is top!

Gemakkelijk te bestellen, zeer snel geleverd!

Eerste keer dat ik bij Sienna een bestelling heb gedaan. Heel goed gegaan. Vrijdag besteld, zaterdag geleverd. Ik ben tevreden.

Heel tevreden

Zeer snelle levering en heel blij met mijn aankoop

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.