Ruime keuze en snelle service

Ruime keuze in online shop, gevarieerd aanbid in verschillende prijsklasses. Super service!

Verrassend leuk!

Mijn kledij die ik had gekozen past 1 voor 1. Ook zat er in het pakket een bedank kaartje bij (super leuk en lief!) en ook een kortingsbon die ik zeker nog ga gebruiken! Ook kon ik mijn pakje goed volgen en hebben ze gezorgd dat ook de naam op de postbus er zeker opstond voor geen verwarring.

Kwalitatief- duidelijke communicatie

producten aangekomen zoals aangetoond op website. Tevreden over de mondmaskers. Via mail voldoende op de hoogte gehouden

Correct

Correcte en snelle behandeling/afhaling van de bestelling. Jammer dat een week later mijn artikel aan 60% korting i.p.v. 40% korting te verkrijgen is. Toch blij met mijn aankoop.

Webshop ontdekt door een artikel over mondmaskers op hln.be Toffe spulletjes en als je een vraag krijg je snel een antwoord.

Mooie mondmaskers en aangenaam stofje

De levering kwam binnen de week aan. Snelle levering & tevreden over mijn mondmaskers

Supermooie stuks! Vlotte levering.

Kledij nog mooier dan op de foto’s! Erg vlotte kevering ook.

Amazing :-)

Ben heel tevreden over mijn aankopen. Netjes verpakt en leuk bedankkaartje.

Prima afwerking

Ik had de nodige mondmaskers besteld, waren prima afgewerkt. De elastiekjes waren lang genoeg. Bestelling en levering waren alle beiden heel vlotjes verlopen.

Mooi

Goede kwaliteit

Tevreden met de aankoop van de mondmaskers

Snel en betrouwbaar!

Het voordeel is dat Sienna verschillende merken verkoopt. Kledingstukken die je goed staan en je ondertussen kent, kan je makkelijk online bestellen ook. Vlotte bediening en snelle afhandeling zowel in de shops in Antwerpen als online! Doe zo verder! Katrijn Fan

Snelle sevice

Zeer tevreden, mooie en moderne kleding!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlot en heel vriendelijk!

Perfect verlopen

Op tijd en netjes verpakt

Goede service en super snelle levering! Ben een blijvende klant

Aanrader!

Topservice, mooie producten, zeer verzorgd en snel verzonden. Aanrader!!!

Heel blij met mijn aankoop en de levering ervan.

Een hele grote glimlach

De Sienna-winkels zijn mijn go-to shops in Antwerpen, steevast bezoek ik ze allemaal. Een leuke, steeds vernieuwende mix van kledij, accessoires en lifestyle-artikelen - en als het niet voor mezelf is, passeer ik er om een cadeau uit te kiezen. Naast dat de winkels mooi gestyled zijn, zijn ook de Sienna-girls altijd bereid om je aan te steken met een serieuze dosis happy vibes.

Mooi en handig dat ze ook opsturen

Mooi en handig

Bestelling was snel in de winkel en de winkelbediening was super

Snel, duidelijk en efficiënt! Dank u Sienna!

leuke ervaring, mijn bestelling kon ik heel snel gaan ophalen in de winken in Antwerpen!

Altijd weer mooie en goede kwaliteit kleding en top service

Nog niets ontvangen

Ben nog altijd aan het wachten op mijn bestelling......

Vlotte en snelle levering!

Vlotte en snelle levering. Maten van de kledij passen zoals het hoort (merk Grace & Milla)

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.