Quick and easy!

So much choice Quick delivery Friendly and most helpful staff 🥰

Supertof winkeltje!

Toen ik nog in Antwerpen studeerde heb ik jullie winkel ontdekt, nu vele jaren later koop ik nog geregeld iets via de webshop. Ik ben telkens superblij met mijn levering en ook de bloemetjes waren een leuke verrassing!

Super!!!

Kwaliteitsvolle kledij! Supermooi! Zat als gegoten! Vlotte levering

Hip, betaalbaar en kwaliteitsvol

In deze coronatijd aankoop online gedaan. Zeer snelle levering en producten helemaal naar wens!

Goede service. Enkel de website is minder praktisch. Wanneer je een item bekijkt moet je telkens opnieuw heel de bladzijden af voor je verder kan gaan. Ook jammer dat je moet betalen voor de retour, dit weerhoudt mij vaak om te bestellen omdat ik niet altijd zeker ben van de juiste maat. Ook zou het retourlabel direct te vinden moeten zijn op de site i.p.v. eerst een mail te moeten sturen. Spijtig dat jullie werken met DPD omdat deze punten minder gemakkelijk te vinden zijn. B-post is handiger. Voor de rest: prachtig aanbod van kledij!

Snelle levering!

Mooie keuzes en snelle levering!

Perfect.

Leuke kleding, snelle service, oog voor detail

Top !

Snelle levering + attent kaartje bij de bestelling!

Top 👌

Snelle service ,uitstekend kwaliteit

Excellente service op maat.

Nadat het duidelijk werd dat onze bestelling niet tijdig ging geleverd worden, heeft Hans van Siena Goodies er persoonlijk alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het pakje tijdig tot bij ons is geraakt! Bedankt om ons verjaardagsfeestje te redden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfecte service!

Snelle en vlotte service

Leuke items en goede service!

Een aanrader

Super service

Mooie keuze en goede service

Topservice

Snelle levering van de kledingstukken en mooi ingepakt!

Mooie kleren makkelijk en snel geleverd

Via de nieuwsbrief zie ik regelmatig leuke outfits passeren die makkelijk doorklinken naar de gebruiksvriendelijke webshop. Mooie collectie voor ieders budget, ben altijd blij met mijn aankopen 😊

Positieve ervaring.

- handige website met makkelijke betaalmogelijkheden - vlotte en snelle service. - kledingstuk was naar verwachting. - pluspunt: extra zakje bij de trui om de trui in te wassen, handgeschreven naam op kaartje - verbeterpunt: ook in truien meerder maten voorzien, groot of klein zou al voldoende zijn.

Leuke collectie, snelle levering en retour mogelijkheden.

Leuk kaartje erbij

Aangenaam verrast, kaartje maakt het persoonlijker

Gebruiksvriendelijke website en persoonlijk kaartje bij levering is top!

Leuke website, leuke kledij, goede prijzen

Supertoffe collectie

De collectie kan jong en oud bekoren. Vriendelijk personeel. Behulpzaam, zorgzaam. Alle Sienna winkels zijn voor mij Place to be. En ook de online shop is up to date.

Super mooie en kleding, goede communicatie

Mijn pakje is na 2 weken nog steeds niet toegekomen. (ligt nog bij dpd)

mijn vraag werd direct beantwoord en mee gezocht waar mijn pakje was! Bedankt voor de snelle antwoorden en hulp vaardigheid

Toffe collectie voor jong en ouder!

Ik heb al verschillende kledingstukken gekocht bij Sienna en ze hebben een toffe collectie waar je ook als 50+ je gading vindt!

Altijd in orde !

Correct , altijd oké

Perfecte service, met een handgeschreven bedanking 👍🏼

Goede service.

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.