wow

Ondanks de corona snelle levering, mooie stofjes en een leuke attentie. Tot de volgende...:)

Goed geholpen

snelle reactie op men vragen

Wat ik verwachtte

Vlot verlopen ondanks de speciale rijden.

Snelle service, mooi verpakt

Door de corona crisis wat later geleverd maar daar kan niemand wat aan doen. Keedje en ketting precies zoals verwacht. Leuk met gepersonaliseerd kaartje

Jammer dat het zolang duurfe vooraleer dpd het pakket bezorgde. Service van sienna zelf was top!

Leuke kleren, goede kwaliteit en service!

Makkelijke site om kleren te kiezen. Snelle levering. Leuke verpakking en fijn om een extra attentie te ontvangen.

Zeer correct en snel.

Zeer correct en snel.

zeer goed

heel professionele en zeer tevreden over het kleedje en ook bedankt voor de attentie!!!

Altijd de tofste mode en de leukste en vriendelijkste bediening, topservice!

Altijd vind ik mijn goesting bij jullie. En online bestellingen zijn de leukste, er zit altijd een kleine attentie bij waar ik telkens blij van word. Ook merk ik dat jullie altijd jullie uiterste best doen om al onze vragen en wensen te vervullen. Jullie hebben absoluut dat tikkeltje extra!

Snel en efficiënt! Lekkere paaseitjes als extraatje.

Super tevreden

Zorgeloze happiness

They make my day when the package arrives!

Vlot en vriendelijk. De kleine attenties maken de hele shop/ customer experience compleet. Dank je daarvoor/ Love S.

Top outfits aan top prijzen

Snelle levering, persoonlijk kaartje en pralines, en alweer een mooi zomerkleedje om aan de collectie toe te voegen. Sienna blijft mijn nummer 1 Antwerpse winkel!

Fijne ervaring! Leuk persoonlijk briefje.

Fijne ervaring gehad. Leuke kleedjes. Het persoonlijke briefje maakt het af. Ondanks de crisis pakketje toch snel ontvangen! Dank voor de paaseitjes.

Fijn!

Merci dat jullie er blijven voor jullie klanten met mooie kleedjes en een goeie webshop. Het geeft net dat meer cachet aan deze quarantaine-days. Bedankt! ps: ook de eitjes waren een heel leuk extraatje. (en die zijn natuurlijk al op:-))

Net op tijd geleverd

Perfecte kleding en schoenen

steeds mooie kledij, nognooit teleurgesteld ;-)

steeds mooie kledij, nog nooit teleurgesteld :-)

Correct geleverd

Leuke kleding en super service

Zeer duidelijk gecommuniceerd en nog altijd super leuke kleding

Mooie kleding.

Degelijke kleding en mooie stoffen.

Correct en snel

Ik heb op een week tijd mijn bestelling gekregen. 1 kleedje was niet meer op voorraad en dat werd mij onmiddellijk meegedeeld. Ik vond het ook heel positief dat het geld diezelfde week nog teruggestort werd.

Geweldige service!

Zeer snelle en klantvriendelijke service!

Niet de kleur die ik besteld had, maar ook heel mooi 😉

Leuk pakketje met extra chocolade! Alleen wel niet de kleur van vest die ik bestelde... Uiteindelijk is deze ook wel écht heel mooi, dus no problem!

Altijd zoals verwacht👍🏽

Goede service, snel en flexibel... zelfs in de corona tijden!!💕

Mooi kleedje, goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.