Snel, mooi, perfect fit

Altijd even tevreden van mijn aankopen en de service! Daarom blijf ik zeker vaste klant :-)

Keep up the good work!

Mijn bestelling bij Sienna Goodies verliep heel vlot. Ik kreeg er bovendien en leuk extraatje bij. Wanneer ik de customer service contacteerde, kreeg ik meteen een snel en duidelijk antwoord. Ik bestel zeker opnieuw!

Zeer goede en snelle service. Mijn pakje bleef in het leveringsproces bij DPD steken ik heb huervoor gemaild naar sennagoodies en kreeg dezelfde dag nog antwoord. Ook zeer fijn is de persoonlijke boodschap bij het pakje EN niet te vergeten de leonidas paaseitjes👍

Alles past en er zat een klein cadeautje bij. Zalig.

Mooie en leuke spulletjes om de corona dagen leuk door te brengen!

Alles zoals verwacht

Mooi ingepakt Maten kloppen Alleen lang moeten wachten op kevering (8dagen) door Corona Blij met mijn aankopen🤩

Correcte levering met leuke attentie

Heel leuk en attent idee om paaseitjes bij het pakketje te leveren.

Nu ik niet langs kan gaan bij mijn lievelingsshops (ja alle Sienna's) was het de 1ste keer dat ik online shopte. Hoewel DPD even wat meer tijd nodig had om mijn pakketje te leveren ben ik heel tevreden. Het persoonlijk mailtje en ook telefoontje van Hans in dit verband was echt een super customer-service. Dank je wel en hopelijk tot snel in de winkel terug.

Heel tevreden, hele goede service, heel vriendelijk.

Heel tevreden, hele goede service, heel vriendelijk.

Kwalitatieve kledij en professionele service

Vlot!

Duidelijke site, duidelijk wat je moet doen om te bestellen, snelle hulp via Facebook Messenger, snel bezorgd zelfs in coronatijden. Wauw!! Niks dan lof!!

Praktische webshop met toffe collectie. Bij vragen (via mail) altijd erg vriendelijk te woord gestaan. Ook in de fysieke winkels hele vriendelijke en behulpzame bediening. Verzending (via DPD) loopt vlot, telkens al zelfde dag verstuurd. Ik ben fan.

Tevreden

Correcte levering. Altijd mooi verpakt. Echt tof! Maar spijtig genoeg zijn de kledingmaten niet altijd correct met gevolg retour.

Alles paste mooi

Lang gezocht overal maar dan bij Sienna heb ik de perrfecte ketting gevonden.

Ik ben heel blij met de ketting en vooral met hoe we het hebben gekregen. In een heel mooie tas die ik nu heel vaak kan gebruiken!!!

Zeer aangename ervaring

Echt een top ervaring om te bestellen bij Sienna Goodies. Verzending is snel, klantenservice vriendelijk en pakketjes zijn leuk om aan te krijgen met het handgeschreven kaartje. Zeker een aanrader!

Top! Snelle service

Geweldige service!

Super snelle en vriendelijke service! Aanrader!

Prachtige kledingstukken

Goede service, snelle levering en leuke attentie erbij kaartje en linnen zakje 😍 Ik kan niet wachten om mijn kleedje te dragen op een sociale gelegenheid na de Corona 🥰 bedankt en tot gauw!

Super service!

Bedankt voor de leuke zak!

Mijn favoriete winkel !

Heel leuk dat er bij elke online bestelling ook een persoonlijk berichtje zit. Ook de totebag is een leuke verrassing. Dankjewel! Ik heb meteen mijn nieuwe aankoop aangetrokken.

Super service!

Super service zoals altijd. Met de beschrijving over de pasvorm en maten kan je goed kiezen op de website!

Heel tevreden met mijn aankoop en de service.

Heel tevreden met mijn aankoop en van de service.

zeer fijne ervaring

er was een kleedje niet meer in de kleur die ik had gekozen na een heel fijn (excuserend) telefoontje een andere kleur genomen en ik ben er zeer blij mee;

LOVE IT

Een van mijn favoriete winkels in Antwerpen! Zowel de webshop als de winkel zelf is gewoon top.

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.