Mooie webshop, prachtige spullen(kleding). Helemaal verliefd! Levering mag ietsje sneller. Verder helemaal tevreden-;)

Besteld via internet. Snelle levering en was leuk om gepersonaliseerd bedankingskaartje mee te mogen ontvangen.

Vrij vlug geleverd. In een mooie verpakking. En moest het nodig zijn een duidelijk retourbeleid.

Was mijn eerste onibe-bestellibg bij jullie, maar zeker niet mijn laatste. Zeer tevreden!!!

Mooie trui, goede service!

Mooie trui, goede service

Een mooi pakje dat ik heb gekregen en zeer snel top

Uiterst Aangenaam!

Vind het heerlijk als ze je begroeten in een winkel en je de ruimte geven om even te snuisteren.Heel fijn geholpen toen ik hulp vroeg!Bij het afrekenen ook tips ontvangen hoe ik mijn artikel mocht wassen en een bijhorend waszakje. Mijn dochter was reeds fan,ik nu ook! Toffe meiden op de werkvloer 👌🏻

Ruim en hip assortiment aan betaalbare prijzen

Heel vaak vernieuwing in het assortiment en mee met de trends, zonder extreem te zijn. Er is kledij bij die iets meer prium geprijsd is, maar er is zeker ook voldoende assortiment tegen iets lagere prijzen. Duidelijke webshop met snelle en gemakkelijke afhandeling.

Twijfel

Mails worden vlot beantwoord, maar ik vind het enorm jammer dat als er meerdere winkels bestaan, je een item dat je wil retouren niet mag terugbrengen in de ene winkel (die wel dichtbij is), maar wel in de andere. Verzendkosten om het artikel te ontvangen + retourkosten betekent 8 euro weggesmeten gewoon omdat de maten niet altijd even duidelijk zijn/soms normaal uitvallen en soms te groot.. Heel jammer, want zoiets kan je niet inschatten. Jammer, want het zijn wel mooie kleren!

Superwinkel met een top service!

Mijn bestelling kwam zeer snel aan en kleding was exact zoals verwacht! Topkwaliteit!

Vlotte bestellingswijze en snelle levering.

Het extra cadeautje was ook super leuk en het artikel netjes verpakt.

Snelle verzending, top product

Mooie collectie en snel geleverd! 👌

Top service!!

Fijne winkels met vlotte service

Moeilijk om niet iets leuks te vinden! Retouren worden ook zeer vlot afgehandeld.

De goederen waren niet allemaal in orde: verfrommeld en veel losse stukjes Ik kwam sommige spullen terug te geven in de winkel en dan krijg ik echt “slechte service”: het is toch niet zo moeilijk vriendelijk zijn?

Snelle levering en leuke producten!

Levering gebeurde vlot en er zijn veel keuze mogelijkheden op de website! Ook retoursturen is mogelijk!

Behulpzaam bezoek!

Online besteld model was geen fit, maar retour in cash was geen probleem. Zeer snel geholpen. Wel drie andere stuks gekocht in de plaats.

Snelle levering. Kleding in beschermde hoes zodat het zeker niet beschadigd wordt tijdens transport. Mooie producten.

Mooie, betaalbare collectie, snelle verzending! Ik kom terug!

Steeds een warm, joviaal en klantgericht onthaal bij Sienna

Zowel in Antwerpen als Gent kom je terecht in een gezellige shopping sfeer en staat het team direct met de glimlach klaar om je te helpen. Altijd fijn om je zo welkom te voelen als je gaat shoppen!

Snel antwoord op je vragen, goede service

Topwinkel

Leuke kleding goede hulp en mijn winkel gewoon

Zeer vlotte service en vriendelijke madammen!

Vlotte retour en hopelijk tot snel!

Ik bestel het wel zelf maar lijken elke keer cadeautjes

Ik ben super goed geholpen toen er iets misging met de betaling. Top service! En altijd leuk om een handgeschreven briefje bij de bestelling te vinden...

Goed, vriendelijk en snel

Goede kwaliteit en service. Zeer vriendelijk personeel in de winkels. Handgeschreven kaartje bij je bestelling maakt het allemaal wat persoonlijker. Snelle levering op maat. Enkel jammer dat er producten onder andere gemaakt zijn in China. Ik had gehoopt dat de kleren lokaal geproduceerd werden met een eerlijk loon. Positive life ook voor het milieu en de medewerkers. Verbeter me aub als ik me hierin vergis.

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.