Positief!

Gewoonweg positief. Alles vlot gegaan van bestelling tot levering. Groetjes

snelle levering en item perfect als omschreven.

Leuke persoonlijke boodschap;TOP!!

Goed maar kleine maatjes

Ik ben al jaren fan van jullie collectie en heb vele kleedjes bij jullie gekocht die ik veel draag. Toch vind ik de laatste tijd minder vlot mijn goesting. Jullie gaan vaak tot maat L maar die valt toch erg klein uit waardoor ik er meestal niet in pas. Zeker broeken zijn niet eens een optie. Ik ben iemand met een normaal BMI en vind het dus ook gek dat standaard confectiematen niet passen.

Enorm vriendelijk en mooie kledij

Enorm vriendelijk en mooie kledij

Zeer vlot verlopen

Gemakkelijk besteld, snel gekeverd

Eerste online bestelling bij Sienna Goodies gedaan. Betaling lukte vlot en 2 dagen later was het pakje er al met een handgeschreven kaartje erbij.

Altijd blij om pakketje te ontvangen met een leuk kaartje erbij. Enkel nog een tip om misschien een klantenkaart in te lassen... dat is altijd iets fijn voor trouwe klanten

Duidelijk

altijd correct

altijd een snelle en correcte levering. ook altijd leuk verpakt

Goede afhandeling van de cadeaubon, maar verzendkosten zijn wel hoog

De cadeaubon die ik heb aangeschaft is snel en goed toegekomen. Alleen de verzendkosten (€5) zijn wel hoog tegenover de waarde van de cadeaubon (€25)

super service

Geweldige winkel met een super toffee collectie. Wegens gebrek aan tijd super blij met de webshop waar je trouwens dezelfde top service krijgt als in de boetieks!

Mijn bestelling was er niet meer in mijn maat door dubbele aankoop met andere klant. Een andere maat was gereserveerd. Indien deze niet werd opgehaald dan zouden ze mij dat stuk opsturen en dat gebeurde ook. Ik blij

Positief

Het kleedje dat ik bestelde was jammer genoeg te klein maar werd met de glimlach teruggenomen . Zeer goede en vriendelijke service.

Zeer goede en snelle behandeling van uw aankoop

Aangename sfeer

Vlotte bediening en leuke winkel voor rond te lopen.

Super vriendelijk personeel

Ik kom al jaren in de Sienna winkels! Altijd een wisselend aanbod van mooie betaalbare stuks. Het personeel is ook altijd heel aangenaam, behulpzaam en super vriendelijk. Onlangs mijn eerste online bestelling gedaan. Dat ging ook super vlot en gemakkelijk! Ik had mijn pakketje de volgende dag al :-))

Heel vriendelijke hulp in de winkel

Ik had per ongeluk 2 bestellingen geplaatst ipv 1 en na telefonisch contact kon de levering toch nog gratis gebeuren. Enkele dagen later belde ik de winkel om een trui opzij te laten leggen en ook dat was geen probleem. TOP service!

Mijn favoriete kledingwinkel

Altijd supermooie spullen die van uitstekende kwaliteit zijn en betaalbaar. De levering is steeds snel en netjes in orde.

Geweldige service en super mooie kleding van goede kwaliteit!

Bestelling werd heel snel en correct geleverd. Kledij van goede kwaliteit en komt heel goed overeen met de afbeeldingen op de website. Ik had toch een foute keuze gemaakt in model van broek, maar kon dat eenvoudig terugsturen. Bedankt, Sienna Goodies

Great selection of trendy affordable items. Cute packaging!

Ordered some lovely pieces and they were very neatly wrapped including a small handwritten note. Quality of the clothes is nice and soft. Pick Up choice in-store is very handy when living in the city centre.

Goed qualiteit en super service

Ik wilde de parse jas al en tijd maar ze was niet op vorrad. Direct als ze te bestellen was wordt ik van Joëlle van Sienna verwittigt. Bestelt, en super rap geleverd. Qualiteit, passform en kleur zo als verwacht top. Dank Uw Joëlle.

Vreemde leveringsprocedure

Ik kreeg een mail dat mijn bestelling voor ophaling klaar lag in de winkel. 3 uur later wou ik die ophalen, maar lag ze er nog niet. Ik ben dan speciaal een paar dagen later terug moeten fietsen om die op te halen. Waarom klanten verwittigen als de bestelling nog niet beschikbaar is ?

Top, snelle service met persoonlijke toets!

Mooi en persoonlijke verpakking Snelle levering

Super webshop!

goed kwaliteit, snelle levering, vriendelijk service

Altijd alles in orde en even vriendelijk!!

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.