Super mooi, zoals verwacht

Het voldoet zeker aan mijn verwachtingen!

Super snelle service

Prachtige lange cardigan gevonden via mooie foto’s op IG. Toen zag ik er Lieselot mee en was meteen verkocht ! Levende reclame 😉

Super snelle service

Superfijn een levering met persoonlijke toucher en snel

Het was fijn om een superverzorgd pakje toegestuurd te krijgen en vooral het hartekaartje met handgeschreven ondertekening was een opsteker

fantastische service , altijd vriendelijk en superkwaliteit

bestellingen online zijn snel geregeld , vragen worden correct en vriendelijk afgehandeld , shoppen in de winkel is enorm leuk , iedereen is behulpzaam , vriendelijk , geduldig , kortom jullie zijn super .

Winkelen bij Sienna voelt als een kind in een snoepwinkel

Altijd mooie en betaalbare ontdekkingen in jullie winkel. En vriendelijke en niet te pushy verkoopsters! 👌🏻👌🏻

Toppie

Snelle service. Netjes verpakt. Mooie spullen! Heel blij!

Zalige truien!

Zalige website, zalige kleren, zalige service!

snel geleverd !!!

min puntje het lukte niet om de korting ( haloween) te bekomen. code werd niet aangenomen

Heel fijne webwinkel

Mooie, duidelijke website Vlotte service Snel en correct afgehandeld. Één van mijn favorietjes!

Leuke kledij

Aan te raden op regelmatig site voor nieuwigheden te raadplegen

Fijne service en mooie collecties

Zowel in de Sienna winkels als online is het altijd fijn om rond te kijken; zoveel leuke dingen! En de service is ook zeer vriendelijk. Als er een probleem is wordt het snel en goed opgelost.

Favorietje

Altijd goede service, zowel online als in de winkels zelf!! Mijn favoriete stopjes als ik ga winkelen!

Er liep wat mis met het betalen bij mezelf.. Mijn man heeft toen besteld en bij het afrekenen stonden er ineens 2 rokken op ipv 1. Wel heel snel opgelost via messenger..

Vriendelijk, professioneel en snel.

Uitstekende en vlotte service!

Een broche die ik bestelde, was niet meer voorradig en ik werd opgebeld om te vragen of ik een exemplaar in een andere kleur wenste of liever mijn geld teruggestort kreeg. Ik vond het erg fijn dat ik hierbij de keuze kreeg. Mijn pakketje kwam ook nog eens snel toe... ik ben dus een zéér tevreden klant! Dankjewel voor alle moeite!

top !

Al verschillende keren online besteld. Prachtige dingen en de service is ongelooflijk vriendelijk. Ik had problemen met een cadeaubon en dit werd de volgende dag telefonisch behandeld. Oppassen voor het hoge verslavingsgehalte :-)

Sehr unkomplizierte, freundliche Abwicklung der Bestellungen.:-)

Sehr unkomplizierte, freundliche Abwicklung der Bestellungen.:-)

Topservice!

Superleuke kleren! De service is helemaal top. Er wordt zeer snel gereageerd op mails. Reserveren is bovendien ook geen probleem. Omruilen verloopt ook super vlot! Ik ben zeer tevreden!

Heel goed!

Ik ben zeer tevreden over het bestellen online, alles verloopt vlot, ik ben zeker van plan eens naar de nieuwe winkel in Gent te gaan, sommige dingen moet je toch wel eens kunnen passen. Heel ruime en toffe keuze voor iedereen!

Altijd top!

Er is voor elk wat wils, wat heel fijn is. Online aankopen worden heel snel verwerkt, maar ook shoppen in de winkels is altijd een leuke ervaring. Sowieso een van mijn lievelingswinkels!

TRENDY COLLECTIE

ONLINE AANKOPEN WORDEN ZEER SNEL VERWERKT EN TIJDIG AANGELEVERD

Snelle levering en aankoop matcht net als op de foto

Snelle levering van het pakketje, gemakkelijk dat je het kan ophalen in 1 van de winkels en ook weer kunt retourneren daar indien het niet goed is.

Sienna knows what women want!

Niets zo gezellig als op een zaterdagnammidag een Sienna-winkel binnenstappen en met een big smile en een zakje (of grote zak) aan je arm weer buitenstappen ;-)

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.