Positive

Geweldige klantendienst! Enkel en alleen maar positieve punten!

Positive

Super service, stipte levering en correcte behandeling van retours. Al verschillende keren online besteld en altijd al zeer tevreden geweest met mijn aankopen!

Positive

Snelle levering! Altijd leuk dat er steeds een bedankingskaartje bij de bestelling zit. Deze keer kreeg ik ook een onverwachte attentie, nl. glittersokken! Zeer leuk, goede service!! <3

Positive

Ik bestelde in de avond Zn de volgende dag kon ik het al ophalen. Ik had enkele stuks te klein. Ik kon door een simpel mailtje en weer afleveren in de winkel, het retouren. Paar dagen later had ik mijn geld terug. Top service en producten!

Positive

Keuze tussen zelf afhalen of laten leveren Bestelling staat snel klaar in de winkel om af te halen Enorm behulpzame verkoopsters Gemakkelijke en snelle retourprocedure

Mooie kwalitatieve kleding & Snelle levering. Danku

Positive

The thank you Card so sweet- very personal!!!!

Positive

Zeer tevreden met zowel de kleding als mer de leveringen

Positive

supersnelle levering! altijd mooi verpakt!

Suggestions

op de website: de foto's kunnen inzoomen, zodat je de details beter ziet!

Positive

Super service communicatie en vriendelijkheid

Suggestions

Gewoon zo verder doen!!!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen e-mail ontvangen om te laten weten dat pakje beschikbaar was om af te halen. Moest het zelf constant nakijken.

Positive

Super vriendelijk personeel, heel behulpzaam. Onmiddellijk link doorgestuurd maar een artikel die online niet te koop was. Online betaald en nog geen 2 dagen later had ik het in de brievenbus! Mooie verpakking, en geeft een persoonlijke toets met het handgeschreven kaartje erbij.

Keel up the good work!

Positive

Heel mooie en trendy kleding! Topservice, toen ik bestelling niet kon plaatsen, werd er direct naar oplossing gezocht.

Positive

selle service, altijd leuke verpakking, doen echt moeite voor klanten!

Suggestions

Shipping costs misschien vanaf €50 euro gratis? Weet niet of dat mogelijk ks natuurlijk

Positive

Supersnelle levering, goed verpakt, superleuk en origineel met het handgeschreven briefje en schelpdoosje voor de juwelen in te verpakken!

Suggestions

De kwaliteit van de jurk die Ik heb gekocht is niet helemaal goed. Jammer want vind hem ontzettend mooi!

Everdijstraat 41

2000 Antwerpen

Over Sienna Goodies

Wij zijn continue bezig om onze service te verbeteren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in jouw mening en bieden wij je de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. Met je feedback help je ons én andere klanten. Doordat wij je beoordeling op onze website plaatsen help je anderen om ook een weloverwogen keuze te maken. In onze Sienna familie staat happiness centraal. “Positive mind, positive vibes, positive life” is ons mantra en wordt gereflecteerd in simpelweg alles wat we doen.  We streven ernaar de antithese te zijn van de high street-ketens, met een mooie verscheidenheid aan zorgvuldig gekozen merken en producten. Met constante leveringen hebben we altijd iets fris en nieuw in onze boutique-winkels in Antwerpen en Gent, en online in onze Sienna Goodies webshop.