Top super vriendelijk en men levering goed laten leveren.

uitstekende service

zeer goede verpakking

volgens afspraak

correct

Prima prijs en snelle en zeer verzorgde levering

Alles zoals het hoort te zijn

Makkelijkt te bestellen, vlotte levering.

goede ervaring

correcte levering

Zeer duidelijke website. Snel geleverd tegen correcte prijs. Bezorging helemaal O.K.

vakwerk!

Zeer goed !

Online besteld en goede afwerking. Afhaling zoals voorzien.

Online bestelling geplaatst. Gevraagd voor afhaling op een firma in de buurt. Datum gekregen en afgehaald. Vriendelijk onthaald en ruiten waren zoals besteld.

Perfect zoals gevraagd

Exact op maat, mooi afgewerkt en snel geleverd

perfecte snelle levering

Duidelijke website, snelle en correcte levering.

Punktueel

Snelle levering en eenvoudige betaling

Volledig naar verwachting

Zowel de bestelling als levering zijn vlot verlopen. De scharnieren zijn zeer kwalitatief. De plaatsing ging vlot

correct

alles ok volgens afspraak

Zeer tevreden over de levering en het glas zelf

De maat klopt perfect, het was super goed verpakt. Het pimpt mijn buiten tafeltje op, het ziet er opeens duurder uit. Het glas doet het goed bij de warme temperaturen van de laatste dagen. Ik ben super tevreden en zou hier zeker terug bestellen of aanbevelen.

Service

De bezorger was blijkbaar met het verkeerde been uit bed gestapt en had niet echt veel zin om oplossingsgericht mee te denken. 8 Spiegels van 3 meter op 2 meter wilde hij voor de deur plaatsen. Dat is een gewicht van bijna 80 kilo per spiegel die hij niet eens binnen wilde plaatsen samen met mijn 3 werkmannen. Dus hebben wij dit zelf gedaan en zat hij in zijn auto op zijn telefoon te tokkelen. Sorry maar als je zulk zwaar en delicaat materiaal levert kan je op zijn minst voor oplossingen zorgen voor de klant en niet doen alsof het een pakketje van de post is die je voor de deur plaatst. Nog nooit meegemaakt zoiets. Heel jammer deze ervaring.

Goede snelle service

Goede snelle levering, ramen niet volledig symmetrisch aan de binnenzijde maar dit valt minder op door de zwarte rand

Goede service en op tijd geleverd

Was op zoek naar neuslatten rond het Gentse en na veel telefoontjes en evenveel negatieve antwoorden ben ik bij jullie terecht gekomen en vond direct hetgene ik nodig had. Alles besteld en na een paar dagen op het juiste adres geleverd. Bedankt voor de goede service.

Helemaal goed

Goede site, goede prijs, correcte en vriendelijke levering

ik ben zeer tevreden alles correct verlopen

alles ok

Danny Thelinge service

Goede service, Telefoontje gevraagd 30 min op voorhand maar is niet gebeurd.r

Correcte levering, de juiste maten en afwerking en precies volgens onze wensen!!

Ik ben heel tevreden van onze eerste bestelling op maat en dat is nu precies hun sterke punt. Het wordt precies geleverd op maat van de klant, op de gewenste dag en hewenste uur!! Een echte aanrader! Ik kreeg zelfs, buiten alle verwachting om, extra hulp bij plaatsing op de terrastafel aangeboden. Top bedrijf!! Als we verder nog glaswanden of dergelijks nodig hebben, wens ik graag terug te bestellen bij Glasopmaat !!

Goede service, goede prijs

Het bestellen van glas is zeer eenvoudig. Op de website is er een grote keuzemogelijkheid wat glas en toebehoren betreft. Na de bestelling duurt het ongeveer 3 weken voor de levering van het bestelde.

perfect

perfect en correct

Glas besteld en er is glas geleverd

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.