Topkwaliteit, snel geleverd, eerlijke prijs

Vooraf uitleg gevraagd, kreeg onmiddellijk duidelijk antwoord. Het product heeft een hoge kwaliteit en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Bestellen zeer eenvoudig via website. Levering gebeurde op de voorziene datum, keurig verpakt.

Geleverd zoals besteld.

Snel en goed

snel en goed

Ik bestelde 6 hr++ ruiten. Levering kwam zoals afgesproken. Bij 1 ruit ontbrak de klever die de buitenkant aangaf. Jullie klantendienst bracht duidelijkheid.

Best price, excellent quality, rapid delivery

I have chosen glasopmaat.be mostly because of the price - less than 50% compared to any other Belgian glass companies. In the end, I realizes there's more than the best price on the market. I appreciated the communication I had with them, their flexibility in modifying the order, their customer orientation and the secure delivery. I strongly recommend glasopmaat.be!

Bijzonder goede ervaring, voor herhaling vatbaar.

GOEDE ERVARING MET GLASOPMAAT. Correcte levering en levering datum. Bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding.

Snelle levering, product is van goede kwaliteit.

Ik zal zeker nog bij glasopmaat bestellen als dat nodig mocht zijn.

Super goed bezorgd en geleverd

Heel vriendelijke bezorger. Voldeed aan alles wat we gevraagd hadden. We hadden een fout gemaakt met bestellen, een mailtje gehad voor te vragen of het zo wel geleverd moest worden. Aangepast prima in orde.

Prima ! Met meedenkend advies over de dikte

Ruime keuze, goede prijs kwaliteit verhouding. Levering perfect verlopen.

Betrouwbare firma

Komen afspraak correct na en zijn telefonisch vlot te bereiken met goede uitleg

In orde

Ik had mijn spiegel besteld, maar die was blijkbaar te dun voor de grootte die ik had genomen. Dat is misschien een tip om te vermelden op de website vanaf een bepaalde grootte ofzo? Wel correct afgehandeld: mail gekregen met de bezorgdheid en dan veranderd naar iets dikker en allemaal vlot verlopen. Bij de levering hadden ze hun eerst vergist, op de bon en de etiketten stond Friesland Campina vermeld ipv mijn naam, die wel correct was doorgegeven. Dus de chauffeur was eerst op het foute adres.

geen enkele bemerking alles was prima

optimaal aangeleverd

Niets aan te merken. Deze spiegel hangt en is een blijver!

Doen precies en kwalitatief wat wordt besteld

Ter vervanging van 2 badkamer deurspiegels had ik 2 spiegels inclusief lijm besteld. De spiegels waren perfect op maat en de randen geslepen zoals besteld. De spiegels waren ook aangepast verpakt om beschadiging te vermijden. Thuislevering op het moment zoals aangegeven.

Eenvoudig makkelijk bestellen.

Eenvoudige, doch complete en duidelijke website. Goede uitleg en duidelijke prijsbepaling. En op redelijke termijn geleverd die duidelijk van in het begin gecommuniceerd was. Ik kon niet thuis zijn maar de goederen werden proper achter gelaten op de oprit achter de poort die we los hadden gelaten.

Tevreden over snelheid en resultaat

Tevreden over snelheid en resultaat

Alles ok.

- proactief verduidelijking gevraagd, - leveringsdatum bijtijds medegedeeld, - dag vooraf nog eens herhaald met een korter tijdsinterval voor levering, - vervoerder heeft de levering goed uitgevoerd.

Goede service, producten en snelle levering

In overleg met Glasopmaat een mooie en betaalbare oplossing gevonden voor een glazen douchescherm. De onderdelen werden snel en netjes afgeleverd tot in de badkamer zodat ik het scherm zonder veel moeite heb kunnen plaatsen.

snelle en correcte levering bestelling goed en correct uitgevoerd

Dik in orde

Afspraken worden gevolgd.

Het was goed, zoals ik het gelezen heb op de computer En heel erg goed verpakt

Correcte aflevering.

Alles naar wens verlopen.

Zeer eenvoudig

Het bestelprocess is zeer eenvoudig. Ook is het een pak goedkoper!

Beste prijs op de markt, mooi product, vlotte levering.

Goeie service, product naar verwachting

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.