Super tevreden!

Vlotte communicatie en perfecte levering!

alles goed verlopen met de bestelling en het ontvangst.

heb een douchestrip besteld, ging vlot en was zeer snel ook ter plaatsen en was ook duidelijk.

Was het perfecte onderdeel.

Was exact wat ik nodig had en paste perfect, probleempje helemaal opgelost. Dank.

Super service

Goede communicatie via mail perfecte levering

zeer corrrect

persoonlijkje benadering in verband met besteeling. Order punctueel uitgevoerd zoals beloofd.

uitstekende service

prachtige service

correcte en snelle levering

vlotte verwerking - goede opvolging - zelfs sms ivm de levering. tevreden over het product.

alles verlopen zoals gepland

glas was juiste opgegeven

Alles ok

Alles perfect:levering en producten

Vlotte service!

Vlotte levering van het gevraagde materiaal. Goeie beschrijving van de artikelen op de website.

TOP

ZEER GOED GEHOLPEN

Bestelling gevonden na wat zoeken voor het juiste item. <levering perfect

Bedankt voor de stipte tijden..

Het enige nadeel was: De verzendkosten glijken bijna aan de prijs van de glas.

voldoet aan de bestelling en levering

voeldoet volledig aan de afspraken

perfect correct

Alles zoals beschreven en beloofd.

Super geholpen

Met al die spots zie je door het bos de bomen nietmeer. Ik zocht een lampje met zwarte buitenkant bovendien. Top geholpen via verschillende smsjes !

Snel en correct

Product was volgens beschrijving, snel geleverd.

prima kwaliteit en perfecte levering op afgesproken tijdstip.

was geleverd met scharen

blad had overal lichte schartjes en krasjes

correcte service en kwalitatieve producten

Ik heb maar 1 opmerking: ik bestelde 2 spiegels met 1 mm verschil in breedte. Ik moest echter 2x voor de verpakking betalen. Ze werden uiteraard samen verpakt geleverd. De maat klopte wel, dus voor de rest prima, dus al bij al zeer tevreden

Correcte levering, het juiste product en op de dag dat er vermeld werd

Heel goed, stipt op tijd en vlot gegaan

alles prima in orde

alles prima in orde

Snelle correcte levering

Snelle levering, correcte communicatie

Prijs kwaliteit

Relatief snelle service, goede kwaliteit en makkelijk te bestellen.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.