Snel en correct

Snelle levering, eerlijke prijs en goede service.

Exact volgens afsrpaak

Mooie producten zoals het hoort, alles verlopen volgens afspraak. De geleverd tot in mijn bijhuisje

Correcte service

Ondanks dat het 2x fout liep met de levering ben ik blij met de oplossing. Als er een een fout gemaakt is wordt deze opgevolgd en opgelost. Dit geeft toch vertrouwen, ik denk dat ik nog terug kom voor mijn volgende projecten.

Precies zoals aangegeven, mooie kleur.

Snelle levering, mooie kleur. Precies zoals aangegeven op de site en zoals verwacht.

Correct!

Helemaal correct, niets aan te merken.

Bedtelling en levering verliepen vlekkeloos. Top vriendelijk personeel.

Goed!

2 kleine spiegels besteld voor in onze caravan. Perfect op maat en veel sneller geleverd dan aanvankelijk gedacht! Leverancier ook supervriendelijk na wijziging voor leveradres. Snelle en correcte afhandeling!

Slechte transportfirma

Slecht en verkeerd communicerende transportfirma. Producten zijn perfect.

Correct service

Geen problemen met kwaliteit en setvice

Topklasse

Geleverd zoals gevraagd met exacte afwerking

uitstekende service

Dit bedrijf biedt een uitstekende service

Goeie en snelle service

De spiegels waren erg mooi, wij hadden ook extra vragen die zeer snel beantwoord werden en de levering was ook snel en goed.

Vlot en handig.

Zeer vlot en handige bestelling en afhandeling. Helaas bij de kevering een kleine beschadiging.

Snel en volgens afspraak geleverd

Niets te zeggen

Prima spiegel

Spiegel was perfect zoals besteld en zoals afgesproken geleverd!

stipte levering

Spijtig van de vergissing (Alu i.p.v. zwarte spouw) maar zeer vlot aangepast

Algemeen zeer goed en vlot

Het is mooi afgewerkt glas en profielen en goed geleverd op tijd.

Ik heb het besteld en de jullie stuurde een mail dat de bestelling ontvangen was en jullie melden voor een aanpassing van de bestelling dat het op die manier beter was voor te plaatsen van het glas met de profielen en maar goed dat jullie advies gaven voor een aanpassing. Het heeft geholpen.

alles prima verloten

bestelling en levering prima verlopen

Alles is perfect gelopen.

Op de website kun je vlot het gewenste glas vinden met de eigenschappen die je van dat product verlangt. Bestellen is gemakkelijk en de levering was zoals beloofd. Heb geen enkele opmerking.

Perfecte service voor een goede prijs

Wou een dubbel glas plaatsen in een zelfgeplaatste gyproc wand. Eerst prijs gevraagd bij de plaatselijke glaswinkel en toen ik deze toch vrij duur vond, op de site van glasopmaat terechtgekomen. Na enige aarzeling/voorzichtigheid toch het glas besteld na communicatie met hen voor mijn gemoedsrust. Kreeg leverdatum door kort na bestelling en jawel, het glas werd geleverd zoals voorzien in het voorziene tijdsvak. Glas had perfecte afmetingen en was in perfecte staat. Was een correcte ervaring en als het goed en correct is het goed om dit te vermelden.

alles goed verlopen

bestelling en levering vlot verlopen

alles prima verlopen

bestelling en levering verliepen vlot

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.