Snel en veilig ingepakt

Netjes

vlotte service

eenvoudige bestelprocedure, snelle levering, goed product

prima service

Eenvoudig online besteld en netjes op tijd geleverd !

Geleverd zoals afgesproken Goede prijs/kwaliteit

Supper!!!!

Dik in orde

Afwerking perfect en levering zoals afgesproken.

Afwerking perfect en levering zoals afgesproken. Maat was zoals gevraagd. Prima werk.

Slechte klantenservice

Niet bereid mee te werken mbt aflever moment of zelfs notificatie. Uiteindelijk afgeleverd, dan hebben ze de helft vergeten en moeten naleveren.

Prima verlopen

Door een foutje bij het huisnummer van het leveringsadres, duurde het even voordat het geleverd kon worden. Douchedeurafsluiting is zoals omschreven, past perfect.

Stipt en goed.

De goederen werden goed beschermd verpakt en op het afgesproken tijdstip geleverd. Het glas was ook perfect op maat gesneden

Snel en correct uitgevoerd

De fitness spiegel overtreft alle verwachtingen., heel motiverend.

zeer goed

zeer goed

Geleverd wat beloofd en gevraagd

Heel tevreden met het bestelde en geleverde resultaat. Mooi afgewerkt, vriendelijke en juiste levering

Alles oké

Bestelling, product, communicatie en afhandeling: alles in orde.

Goed geen problemen en geleverd optijd

Zeer mooie spiegel

De bestelling voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Snelle levering en zeer goede kwaliteit.

Duidelijk om glas te bestellen en mooie duidelijke afspraken in leveren

Prijs/kwaliteit zeer goed

Correcte prijs voor goeie producten. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en het werd ook vlug geleverd. Ik zou deze website zeker aanbevelen.

Gewoon goed

Perfect volgens afspraak geleverd.

uitstekend

vandaag besteld morgen geleverd mooi verpakt top

goede producten, netjes geleverd en zeer goede service.

Heb nu twee bestelling gedaan. Bij de eerste was een verkeerde kleur ventilatierooster geleverd, geen enkel probleem, juiste zijn direct na geleverd. Beide bestelling waren verder dik in orde, ook goede communicatie over de leveranties. Verder is een groot pluspunt dat je altijd terecht kunt met vragen en je krijgt snel antwoord. Ben dan ook zeer tevreden en mijn volgende bestelling is dan ook zeker weer bij glasopmaat.

Perfekt op maat

X

Helemaal volgens afspraak en verwachting. Correct

zie hierboven

Zeker doen

Zeker aan te raden stipte lever tijd

Precies wat ik bestelt geleverd

Precies wat ik bestelt geleverd. Op tijd en ik was niet thuis maar toch gebeld en achtergelaten

vlotte bestelling en prima levering

Het bestellen ging vlot, alles was heel duidelijk. De levering werd een week uitgesteld, maar het werd correct gecommuniceerd. Het glas werd, zonder verpakking zoals afgesproken, prima geleverd. Blij met de vlotte verwerking en het mooie resultaat.

Fazantstraat 23

4901 AZ Oosterhout

Over glasopmaat.be

Glasopmaat.be is de webshop voor al uw glas op maat, glasbeslag en glasartikelen. Tegen scherpe tarieven en snelle levertijden leveren wij in Vlaanderen en Nederland verschillende glassoorten zoals spiegels, gehard glas, gelaagd glas, enkel glas en spatwanden. Maar ook complete douchedeuren, wanden, cabines, binnendeuren en schuifdeuren inclusief bijbehorend beslag hebben wij in ons gamma. Ook leveren wij veel beslag rechtstreeks uit voorraad. Denk hierbij aan douchestrips, spiegelophangsystemen en beslag van deuren en wanden. Naast het bezorgen is het ook mogelijk uw bestelling af te halen bij één van onze afhaalpunten.