Gödde kwaliteit voor een reedlike prijs met vriendelijke & efficiente service

Ik heb acrylaatplaten voor mijn serre besteld. Die zijn de volgende dag verzonden, maar het leverbedrijf gaaf aan, dat ze geleverd waren alhoewel dat niet het geval was. Kunststofplaten.be is dit nagegaan en ion mij de ophalpunt dortigen, waar Ik de platen kon oppikken. Ik Ben heel tevreden met de kwaliteit van de platen, maar nog meer met de service!

• Wat vind u van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Broeikaspaneel

Altijd in orde

Bestelling zijn bijna altijd binnen de 48u geleverd. Goede kwaliteit en vriendelijke klantendienst. Nog geen slechte ervaringen mee gehad. Alles altijd netjes op maat en degelijk ingepakt voor verzending. Super duidelijke website, met heel veel uitleg over de producten die ze verkopen. Simpelweg TOP!

• Wat vind u van het product? Topkwaliteit
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Lasergraveren

Alweer niet te overtreffen!

Zeer duidelijke en gemakkelijke interface voor online bestellingen. Degelijk materiaal en ook complexere vormen worden zeer netjes, nauwkeuring, zeer goed verpakt en supersnel geleverd. Perfect!

• Wat vind u van het product? Goede keuzemogelijkheden ifv de toepassing
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Beglazing, uithangborden en backlit panelen

Perfecte levering en goede kwaliteit, zou de volgende keer wel 4mm nemen ipv 3mm voor afmetingen 73 x 31 cm.

• Wat vind u van het product? Ok
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Nazit raam

Mijn eerste bestelling bleef wat lang onderweg, maar dit lag aan het bedrijf (UPS) dat voor de bezorging moest zorgen. Helaas was het beschadigd. Na melding kreeg ik nog vlugger een tweede plaat toegestuurd. Wat een prachtige service. En er bovenop kreeg ik de week er op een kortingskaartje toegestuurd. Kortom een zeer positieve ervaring.

• Waarvoor gaat u het product gebruiken? Binnendeur

snel en exact wat we besteld hadden.

gemakkelijk te bestellen via de website en vlug en correct geleverd.

• Wat vind u van het product? kwaliteit
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Laser opdracht

perfecte tijdige levering volgens mijn wensen

zeer goed

• Wat vind u van het product? voldoet aan mijn verwachtingen
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? opwaardering maatkasten voor een ander gebruik

Zeer goede service ! Enkel 1 opmerking is dat de bezorger van ups leveren niet aan huis brengt desondanks er iemand aanwezig was en daarvoor verzendkosten voor betaald zijn voor een levering aan huis.

• Wat vind u van het product? Zeer goede kwaliteit mooi afgewerkt en stevig materiaal
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Salontafels

Vakmanschap ten top

Snelle levering van een mooi afgewerkte groootte plexi plaat met mooi voorgeboorde gaten op de perfecte plaats

• Wat vind u van het product? Klasse
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Waterdicht maken van vulkast voor het reizen van brood degen en vele meer

Twee bestellingen geplaatst. Eerste bestelling was door transporteur beschadigd. Schadeformulier opgemaakt en foto’s van beschadiging opgestuurd en binnen de week werd de bestelling zonder verdere vragen opnieuw opgestuurd via een andere transporteur. Top service.

• Wat vind u van het product? Plexigas platen van 4 mm met voorgeboorde gaten
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Coldframe in de tuin

kwalitatief en snel

Laatst 2 Alupanel platen besteld op specifieke afmeting en afwerking, de kwaliteit en afmetingen waren tip top in orde maar helaas waren de boorgaten vergeten. Dit werd direct verholpen en had de volgende dag al nieuwe in huis! Kwaliteit 10/10 Snelheid 10/10 Klantvriendelijkheid 10/10 Zeker een aanrader!

• Wat vind u van het product? top kwaliteit
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Custom plaathouders

Precies zoals verwacht

Via mail kreeg ik duidelijke uitleg over het verschil tussen XT en GS helder plexiglas. Op dinsdagmiddag besteld, donderdagmorgen al geleverd! Uitermate goed verpakt, en elk glas ook nog eens van een goede beschermfolie voorzien ...dacht even dat het wit ipv helder plexiglas was :-)

• Wat vind u van het product? uitstekend
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? ik wilde voor kleinzoon iets maken waarin hij zijn verzameling miniatuurautootjes (+- 500) kon plaatsen. Ik zag bij Ikea vitrinekastje (Baggebo) staan, voor dat geld kon ik zelf niets gaan maken, maar met te veel ruimte tussen de leggers. Dus heb ik dat kastje "gepimpt" en er 3 extra leggers in voorzien. Nu heeft hij in elk kastje 6 leggers!

Zeer heldere doorkijk , en gemakkelijk in te boren om vast te zetten

Werd vlug geleverd en mooi op maat gemaakt , ik ben tevreden met het product .

• Wat vind u van het product? perfect
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? als raam voor tuinhuis

Goede prijs / kwaliteit en snel

Goede prijs / kwaliteit en snel

• Waarvoor gaat u het product gebruiken? Rekken

faire prijs voor prima service

bestelling ontvangen zoals het moet, op tijd en stevig verpakt. Prima service en niet te duur.

• Wat vind u van het product? Prima
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? modelbouwvitrine

Uitgevoerd vlgs het boekje

Levering en uitvoering zoals je het mag verwachten tegen goede prijs. Heel prettig dat er geen hele platen afgenomen moeten worden als je een (kleur) keuze kunt maken uit het aangeboden pallet van kleuren. Verder alles strak gezaagd zonder rand beschadiging en vlot geleverd zorgen er mede ook voor dit bedrijf zeker aan te bevelen. Geen wensen meer over dus zeker max. aantal sterren waard!

• Wat vind u van het product? zie omschrijving
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? gordijn decor

Makkelijk om te bestellen met veel extra informatie

Het was eenvoudig om de juiste platen te vinden en maten in te geven. De levertijd was wel langer dan "beloofd" bij de bestelling. Dat viel tegen omdat wij er met de werken op gerekend hadden.

• Wat vind u van het product? goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? N.v.t.

Efficiëntie

Bestelling volgens het gevraagde (3 verschillende maatstukken), vlugge levering

• Wat vind u van het product? Tevreden
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Doorzichtelijkheid tuinprieël

Snelle levering van kwaliteit/prijs voordelige op mat gezaagde platen.

Na enig zoekwerk uiteindelijk op deze site terecht gekomen waar ik materiaal kon kopen aan merkbaar goedkopere prijzen (inclusief levering) dan de concurrentie. Wel even afgewacht of het materiaal ook zijn prijs waard was. Dat bleek overbodig want de op maat gezaagde platen werden binnen no time geleverd en blijken echt goed qua kwaliteit. Aanrader!

• Wat vind u van het product? Kwaliteit is in orde
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Omkasting van een 3D printer.

voldeed niet aan de verwachting

ik had een kunststofplaat besteld om als werkblad te dienen, de plaat was golvend en niet bruikbaar om iets op te bevestigen

• Wat vind u van het product? niet goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? voor niets meer

Goede kwaliteit.

Op tijd geleverd.

• Wat vind u van het product? Goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Verlijmen op een lichtreclame van Coca Cola dat gebroken was.

Correct op maat gezaagde kunstofplaten!

Fijne eerste ervaring. Coorecte levering. Netjes verpakt en correcte maten.

• Wat vind u van het product? Zeer gied
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Platen worden gebruikt voor gerenoveerde vitrinekast,

makkelijk via website

alles makkelijk terug te vinden via website

• Wat vind u van het product? goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? achter uitgelaserd materiaal

Top kwaliteit

Eenvoudig te bestellen in allerlei vormen en kleuren, inclusief boorgaten indien nodig. De levering is zeer vlot verlopen.

• Wat vind u van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Als buitendeur voor een zolder.

Super snel en nauwkeurig.

De platen zijn altijd Moor op maat, geen beschadigingen en snel geleverd. Mijn go-to voor kunststof.

• Wat vind u van het product? Super
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Front van kast, bescherming rond toestel,...

Leonardo da Vincilaan 9

1930 Zaventem