Dubbel gevoel...

Platen zijn op zich ok, wat zou moeten zijn. Alleen de verzendkosten... daar zijn ze niet eerlijk, of moeten ze dringend hun achterliggende module correct zetten/analyseren! Viertal weken geleden een bestelling geplaatst. Overzicht van de te verwachten verzendkosten staan duidelijk op de site, maar... het was een groot pakket, dat wist is maar woog zeker minder dan 30 kg, dus volgens de tabel komt dit op 30,95 EUR. Ze rekenen 49,95 EUR aan.. Na diverse contactnames houdt de klantendienst voet bij stuk, ik heb het materiaal nodig dus bestel ik. Pakket komt aan: dikke 10 kg... zoals ik gedacht had.. Desondanks ik bewijsstukken doorstuur: geen beweging of tussenkomst. Nieuw pakket besteld: weegt nu dikke 12 kg en nu betaal ik 14,95 EUR... Platen net iets groter dan eerste bestelling... Materiaal is zoals het hoort te zijn, klantenservice absoluut niet...

• Wat vind u van het product? Ok
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? als plaat

Moet het product nog bewerken

Zoals beschreven

• Waarvoor gaat u het product gebruiken? Hobby

Voor herhaling vatbaar.

Ik heb gekregen wat ik besteld had en het was zeer vlot geleverd!

• Wat vind u van het product? Volledig naar verwachting
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Fotografie

Zeer tevreden !

Correcte uitvoering en snelle levering

• Wat vind u van het product? Mooi en perfect om te gebruiken in ons project
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Afschermen boven de omheining met de buren (vuil vd bomen en regen,)onder ons terras

Vlotte bestelling en levering en alles correct verlopen

Verlopen zoals we het graag hebben. Alles correct dus. Waarvoor dank!

• Wat vind u van het product? Prima
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Keuken

positief

vrij vlotte bestelling en levering

• Wat vind u van het product? prima
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? N.v.t.

Platen ok, klantendienst niet vriendelijk

Snelle levering. Van 1 plaat waren 1/3 de van de gaten niet geboord en de gaten die er wel waren niet volgens juiste grootte en zeer slordig afgewerkt. Met de klantendienst geen fijne ervaring. Niet behulpzaam.

• Wat vind u van het product? Sommigen slordig

Mooi materiaal

Dat had ik niet gedacht dat dit zo een fijn materiaal is, dit bewaar ik voor de volgende bestelling.

• Wat vind u van het product? 10
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? voor mijn bandrecorder akai GX-635D

Product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Perfecte afwerking. Vlotte levering. Houden zo

• Wat vind u van het product? Uitstekend

Beschadigd platte gekregen

Onlangs hebben wij een platte bij jullie bestellen voor een evenement, helaas was Platt beschadig en kunnen wij net terug sturen van wege dat er waren plakker letter er op special Laten doen voor dit evenement.

• Wat vind u van het product? Slecht
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Trouwfeest

Snelle levering en alles tip top in orde.

• Wat vind u van het product? Erg goed
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Als raampje voor m'n lasergraveerkast

Alles ging makkelijk en is perfect geregeld.

Makkelijk systeem om afmetingen of gaten te bepalen op je plexiglas, Betaling ging ook Makkelijk en levering is sneller dan opgegeven tijd. Geen klachten, doe zo voort. Bedankt voor de goede service. Vriendelijke groeten Ben W.

• Wat vind u van het product? Goede kwaliteit
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Voorzetraam voor uitgang mobile airco

Top product.

Heel snelle service, perfect op maat. Jullie zijn toppers.

• Wat vind u van het product? Top, net wat in zocht.
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Paneel om radiozender in te bouwen.

Correcte prijs en product

Plexi plaat ter bescherming van de vensterbank besteld. Enkele dagen later was de levering er al. Perfect afgewerkt, mooi materiaal. Aanrader !

• Wat vind u van het product? Perfect
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Om als bescherming op de vensterbank te leggen over ee

Goede en praktische website, snelle levering. Helaas was er een stukje van een plaat maar dat ligt aan de leverancier. De platen waren nochtans degelijk ingepakt.

• Waarvoor gaat u het product gebruiken? Aanhangwagen

Gewoon perfect zo als besteld snel geleverd

Prima kwaliteit Snel geleverd De afmetingen zo als besteld werden perfect afgeschermd voor krassen geleverd

• Wat vind u van het product? Prima
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Vervangen van de plexiglas ramen in heg tuinhuis

PC platen 3 mm

Geleverd zoals besteld, kwaliteit 100%, afmetingen heel nauwkeurig.

• Wat vind u van het product? N.v.t.
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Rookafzuigkap over lasercutter (platen in aluminium frame)

Volledig naar wens .

Ik had een plaat besteld met voorgeboorde gaatjes ,die waren precies zoals ik het wou.

ZEER TEVREDEN, EENVOUDIGE WEBSITE EN KEURIGE LEVERING

TEVREDEN

• Wat vind u van het product? ZEER GOED
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? LEGPLANK IN KAST

Perfecte levering volgens bestelling en bovendien snel!

Ik kreeg snel en accuraat mijn op maat bestelde Trespa platen. Zo professioneel hoort iedereen te zijn!

• Wat vind u van het product? prima
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? dagbekleding venster en ramen in autogarage

Topservice

Alles eenvoudig, snel en correct verlopen!

• Waarvoor gaat u het product gebruiken? Dichten opening

Hele goede en snelle service!

Prima ervaring!

Top !

Perfect op maat en mooi verpakt geleverd !! Een tevreden klant.

• Waarvoor gaat u het product gebruiken? Vijver Tuin

Super !

Al verschillende keren besteld bij jullie, telkens kwalitatief materiaal. Ook het maatwerk is zeer precies.

• Wat vind u van het product? Kwalitatief
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Afwerking huis

Kwam stuk toe

De plaat was gebarsten bij levering, hoewel er niets te zien was aan de verpakking.

• Wat vind u van het product? Als het niet stuk was, prima
  • Waarvoor gaat u het product gebruiken? Opening tocht vrij maken

Leonardo da Vincilaan 9

1930 Zaventem