Super rap geregeld

Lidmaatschap stopzetten is heel vlot verlopen !

Geen aangetekend schrijven moeten versturen is een groot pluspunt ( heel gemakkelijk) !

alles is vlot verlopen, geen problemen. bedankt

vlotte service

alles vlot verlopen !!

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een abonnement, contract etc....op te zeggen. Je hoeft zelf niet meer naar het postkantoor te gaan, je moet geen telefoons meer doen... Een paar minuutjes "werk" op je computer en het wordt voor je geregeld ! Ik heb al verschillende malen gebruik gemaakt van jullie dienst - Ik kan het iedereen aanbevelen!

tof eerlijk goede service :)

tof eerlijk goede service :)

Correct uitgevoerd

Ik eerder geprobeerd om via de klassieke weg deze opzeg te laten gebeuren, maar er is daar nooit een reactie op gekomen. Via Opzeggen.be was dit in 2 weken opgelost.

Direct , duidelijk en snel

stopzetting pasar

Hebben voor mij alles geregeld want pasar reageerde niet dadelijk

tevreden dat het abonnement is afgehandeld

ik ban tevreden dat ik het opzeggen van mijn abonnement online kon afhandelen, want telefonisch raak je niet binnen bij die diensten... enig minpunt vond ik wel dat er vrij veel tijd gaat tussen de online aanmelding en de eigenlijke opzegging, van iets dat online gebeurd verwacht je toch dat dat in een paar muisklikken geregeld is. Gelukkig is alles in orde gekomen, maar ik had toch wel al een vraag gekregen om mijn abonnement te hernieuwen reeds achter dat ik het had opgezegd....

Zeer tevreden met service

Was in orde.

Was in orde. Duidelijk, op tijd en vooral betrouwbaar.

Ik geef mijn opzeg met zekerheid en zonder formulierke in postkantoor;

De opzeg gebeurt zonder dat de betrokkene moeilijk doet. Op zijn website draait de mogelijke opzeg uit op een toets " opzeggen" die terugkeert naar de vorige keuze van volledige of gedeelteelijke opzeg .

Mijn ervaring in een zin

Dank zij opzeggen.be heb ik niets meer gehoort, dus dat was fantastish

Super...schitterend!

Alles is correct verlopen...beter kan niet!

Alles goed en vlot verlopen

Zie omschrijving.

eenvoudige en snelle afhandeling

Wou mijn vakbond opzeggen en vond jullie website op internet. Jullie gaven een goede opzegbrief en bij het invullen van de nodige gegevens was het snel afgehandeld. 10 dagen later bericht gekregen van de vakbond dat mijn brief was aangekomen en ze mij geschrapt hadden als klant.

Het is snel in zijn werk gegaan

Snelle reactie

IK had problemen met een abonnement service voor 2 magazines die ik al een tijd uitgekeken had maar die steeds mijn opzegging negeerden. Nu is het in orde .

Perfecte service

Opzeggen van abonnement liep vlot en probleemloos

Alles is perfect verlopen leuk dat je het op deze manier kan doen

Probleemloos verlopen

Probleemloos verlopen

Makkelijk in gebruik / correcte berichtgeving / goed op te volgen

De opzeg van knack was direct in orde maar van dag allemaal heb ik niets gehoord gr

Alles heel goed geregeld een aanrader voor iedereen.

Alles werd voor mij geregeld. Fantastisch!

Ik heb niets moeten doen. Mijn abonnement werd op gevraagde datum opgezegd. Leverancier tevreden, ik tevreden. De iets meer prijs is het zeker waard.

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam