Pluspunten

Heel tof dat zoiets bestaat. Jullie hebben mijn leven een stuk makkelijker gemaakt, oprecht bedankt daarvoor. Tevreden klante, en ik zal jullie zeker aanbevelen!!

Pluspunten

persoonlijk een top ervaring gehad… de service was vriendelijk, het duurde maar heel kort en het is een stuk gemakkelijker dan als je het zelf zou regelen. ik kan absoluut niks slechts over jullie zeggen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn eerste ervaring met opzeggen. Het ging beter dan verwacht, heel snel en overzichtelijk ook. Nog beter is dat ik er zelf niks voor moest regelen, echt super.

Jullie zijn goedkoper dan de gewone post, maar ik vond het nog steeds tamelijk duur.

Pluspunten

Goede service. Ook zeker aan te raden.

Pluspunten

twas dik in orde!!! chapeau en bedankt :-)

Pluspunten

Ik was dit eigenlijk al veel te lang aan het uitstellen, dus dan heb ik toch maar beslist om jullie service te gebruiken. Een hele goede keuze en zeker een aanrader; dat mag gezegd worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het opzeggen is heel vlot verlopen. donderdag heb ik mijn brief verstuurd, vrijdag was hij al onderweg. nu nog wachten op een bevestiging van test aankoop zelf.

ik zou graag meerdere abonnementen tegelijk opzeggen. kan dit in een keer of moet ik dan weer betalen?

Pluspunten

hele vlotte service en goed afgehandeld. ik zal jullie zeker aanbevelen.

Pluspunten

Ik was een beetje sceptisch in het begin, maar nu moet ik toch zeggen dat ik onder de indruk ben! Zeker de gemakkelijkste manier om op te zeggen, en de goedkoopste ook. Chapeau, doe zo verder.

Pluspunten

alles dik in orde!! ik ben supertevreden met jullie service, ik zal zeker nogmaals beroep op jullie doen als het nodig is

Pluspunten

Top! Geen enkel probleem gehad. Alles ging zeer snel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed , maar wel niet op tijd : ik moest nog een maand betalen ! het is nu wel geregeld .

Pluspunten

Professioneel afgehandeld. Je wordt op de hoogte gehouden zodra je brief verstuurd wordt. Doe zo verder!

Pluspunten

- Snel - Eenvoudig - Je hoeft er zelf niks voor te doen!

- Een beetje prijzig - Je kan maar één abonnement opzeggen per keer, jammer

Pluspunten

fijne ervaring, alles is heel vlot verlopen!

Pluspunten

Vlot afgehandeld! Top service, moest er zelf de deur niet eens voor uit. Beter dan dit kan niet

Kan ik verschillende dingen tegelijk opzeggen?

Pluspunten

Het opzeggen is zeer vlot verlopen! Dankjewel! Heel prettige ervaring.

Pluspunten

Voor mijn werk zit ik vaak in het buitenland, dus het opzeggen van een abonnement is dan niet zo handig. Fijn dat zo'n service bestaat. Goed afgehandeld

Pluspunten

alles in orde, ik ben goed geholpen. mijn abonnement was binnen enkele dagen opgezegd, super makkelijk

Pluspunten

Heel blij mee, fijn dat zoiets bestaat!

Pluspunten

ik stelde het opzeggen van mijn basic fit abonnement (en gebruik hiervan ;-) ) veel te lang uit. ik heb dus maar besloten om een kleine som voor jullie service te betalen, een heel goeie keus! ik kan dit zeker aanraden: vriendelijke service, snel en makkelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk Goedkoper dan de concurrentie Goedkoper dan de post

Duurde langer dan verwacht

Pluspunten

Ik ben onlangs terug naar Luxemburg verhuisd wegens onvoorziene omstandigheden, dus alles moest best snel geregeld worden. Gelukkig bestaat Opzeggen, anders was ik er nu waarschijnlijk nog mee bezig geweest. Ik heb al mijn contracten snel en vlot kunnen opzeggen. Top!

Pluspunten

Vlot, gemakkelijk en super gebruiksvriendelijk... ze doen wat ze beloven

Ik had graag ook nog een paar abonnementen willen opzeggen die helaas nog niet in jullie systeem staan.

Pluspunten

ik wil jullie graag bedanken voor de snelle en correcte service... doe zo verder !!!

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam