Pluspunten

ik kreeg wat er beloofd werd ik moest niet naar het postkantoor dus gemakkelijk niet duur

ik had het wat sneller verwacht

Pluspunten

heel goed mvg tanja

Pluspunten

ik heb deze service al eens gebruikt en toen ging alles prima. deze keer opnieuw alles dik in orde. zal jullie zeker aanraden, dank jullie wel.

Pluspunten

goed. niks op aan te merken.

Pluspunten

Net te laat opgezegd, heb daarom nog een maand moeten bijbetalen. Voor de rest alles in orde.

Pluspunten

ik kreeg dezelfde dag nog antwoord. alles vlot verlopen, correct en netjes op tijd. vriendelijke groeten, Marie-Hélène van Voorst

Pluspunten

Ze doen echt waar ze voor staan. Snel, betrouwbaar en eenvoudig. Dankjewel Opzeggen!!!

Pluspunten

Super dienst. Alles wordt voor je gedaan, een hele zorg minder. Aangetekende post versturen kost sowieso al geld, dus waarom zou je het niet uit handen geven voor een paar euro extra??? Daarbij was de bezorging ook nog eens snel.

Pluspunten

Dit werd me aangeraden door een vriendin. Scheelt veel tijd, was in amper 5 minuten klaar met het opzeggen van mijn abonnement bij TestAankoop!

Pluspunten

Super goed! Bedankt voor de vlotte afhandeling.

Pluspunten

gebruikt voor mijn bedrijf. super dat zoiets bestaat! heel content mee.

Pluspunten

Was al bekend met Opzeggen. Net zoals de vorige keer, alles dik in orde en zeer behulpzame klantenservice. Niks op aan te merken, doe zo voort!

Pluspunten

eenvoudig te gebruiken. was sneller gebeurd dan verwacht. zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

het opzeggen ging zeer snel . na het stopzetten kreeg ik nog de laatste bevestiging . zeer tevreden ,chapeau !

Pluspunten

Bewust voor het gemak gekozen: geen lange wachtrijen in de winkel of bij het postkantoor. Goede opvolging voor de klant.

Pluspunten

Ik kende deze service nog niet, maar ben blij dat ik deze uitgeprobeerd heb. Geen enkel probleem mee gehad. Zal Opzeggen in de toekomst zeker nog eens gebruiken en zal het ook aanraden bij vrienden en collega's!

Pluspunten

Opzegging verliep vlot, geen problemen mee gehad. Top!

Pluspunten

opzeggen doet alle klusjes in jouw plaats. dankjewel, anders had ik het zelf ook niet gedaan. zeer tevreden over de service.

Pluspunten

Opzegging binnen de minuut geregeld. Handig en goede service.

Pluspunten

Ze hebben mij zeer goed geholpen bij het opzeggen van mijn contract bij de bank. Wist niet dat het ook online kon, dat stond namelijk niet op de website vermeld. Gelukkig vond ik Opzeggen, en zij hebben mij zeer goed geholpen! Binnen een paar dagen was alles gepiept. Moest dus niet helemaal naar Brussel om mijn contract op te zeggen. Kortom, veel tijd en moeite bespaard tegenover een klein bedrag.

Pluspunten

heel goed

Pluspunten

alles zeer correct en in orde. dank voor de goede service.

Pluspunten

Transparante service: je wordt constant op de hoogte gehouden ivm je opzegging en er zitten geen verborgen kosten aan vast. Valt geen slecht woord over te zeggen.

Pluspunten

Correcte service. Super geholpen! De goedkoopste opzegservice in België.

Pluspunten

helemaal in orde! geen problemen gehad

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam