Reactie van het bedrijf
Beste opzegger,
Erg vervelend om te horen dat je ontevreden bent. Wij hanteren een niet tevreden - geld terug beleid, dus we hebben de betaalde bedragen voor het opzeggen van de Vriendenloterij en de Postcodeloterij teruggestort. Deze zullen binnen enkele dagen weer op de bankrekening zijn bijgeschreven.
We hebben in de 13 jaar van ons bestaan honderdduizenden opzeggingen afgeleverd bij de Postcodeloterij en de Vriendenloterij en dit gaat bijna altijd goed. Recent hebben de Vriendenloterij en de Postcodeloterij besloten dat de laatste 5 nummers van het IBAN nummer waarop de incasso plaatsvindt, niet meer toereikend is. Dit moet nu het volledige IBAN nummer zijn. Wat ons betreft een extra drempel met weinig toegevoegde waarde en ons inziens juridisch niet correct. Maar om tegenvallers bij opzeggers te voorkomen, hebben we deze aanpassing toch doorgevoerd.
Vervelend dat dit mis is gegaan bij deze opzeggingen. Onze excuses hiervoor. Wij proberen wijzigingen bij organisaties zo goed mogelijk up-to-date te houden, maar dit is lastig om te doen als steeds meer organisaties nieuwe drempels invoeren voor opzeggingen.
Met vriendelijke groet,
Kees van Nuland