Ging perfect. Bedankt

Uitstekend verzorgd.

Opzegging ging efficiënt en zonder zorg van mijn kant!

geen reactie gehad van Ohra

Ik heb zelf via de app van Ohra de verzekering opgezegd en daar wel bevestiging van gehad.

Alles goed gegaan zeer tevreden

Ging fluitend allemaal

Na het aanleveren van de gegevens, ging de rest vanzelf

Geregeld

Denk 2 weken was het geregeld, top service.

Snelle en adequate uitvoering

Snelle en adequate afhandeling

Heel erg fijn

Snel geregeld en opzegging was snel decaan.

Snel en goed geregeld

Telefonisch bij De Telegraaf opzeggen was nauwelijks mogelijk door lange wachttijden. Daarom deze weg bewandelen. Snel en uiteindelijk nog voordeliger ook.

Makkelijk

Eenvoudig en snelle service

Goed geregeld.

Zonde geld

Het ging nu goed heb ook al 3 x voor spottify geprobeerd maar dat is nog steeds niet gelukt

Kreeg netjes bericht van leger del Heils dat het opgezegd was. Prima geregeld. Top

Prima geregeld

Ondanks een fout mijn kant is de verzekering met 1 telefoontje alsnog meteen kunnen worden opgezegd. Goed geregeld, mijn complimenten.

Makkelijk opzeggen

Het is allemaal geregeld,proberen nog wel een ander soort abonnement aan te smeren,maar opzeggen is opzeggen

Opzegging snel geregeld

n.v.t.

Prima en snel

Mijn opzegging is direct uitgevoerd door de Vriendeloterij. Ik heb vrij snel een bericht ontvangen dat het abonnement is stopgezet. Scheelt me veel zoek- en beltijd en frustratie.

Perfect geregeld

Twee opzeggingen bij twee verschillende bedrijven perfect geregeld

Zonder problemen

het is goed geregeld

het ging eenvoudig

Goed geregeld

Mijn lidmaatschap werd direct beëindigd. Dus goed geregeld. Ik ben erg tevreden.

Snel

Jammer dat het via aangetekend moet gedaan worden

Belachelijk duur om op te zeggen

Ik heb betaald , maar was wel misleid door jullie website, ik heb betaald omdat ik dacht dat dit van uit Libelle moest, Nu blijkt achteraf dat ik jullie helemaal niet nodig was en bij het Opzeggen van de Libelle niets hoeft te betalen, Ben ik opgelicht of in het ootje genomen , jazeker

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam