Reactie van het bedrijf
Beste Pascal,
Wat jammer dat je een slechte ervaring hebt met onze opzegservice. We ervaren normaal gesproken nooit problemen met Univé, maar blijkbaar is er dit keer toch iets mis gegaan bij Univé. We weten dat het mis is gegaan bij Univé, omdat we een juridisch rechtsgeldig certificaat van aflevering hebben. Dit sturen we jou separaat toe per e-mail.
Wij sturen alle opzeggingen aangetekend, via aangetekende post of via aangetekende e-mail. Zo voorkomen we juist dat organisaties claimen dat ze niets hebben ontvangen. Dit gebeurt gelukkig zelden, maar blijkbaar is dit nu toch mis gegaan bij Univé.
Zoals je ook kunt achterhalen in het certificaat, hebben wij jouw opzegging op 22 juni om 21:01 uur afgeleverd bij Univé. Dit geldt dan ook als datum waarop Univé op de hoogte is gebracht over de opzegging. Het kan dus absoluut niet zo zijn dat je meer premie moet betalen, want Univé heeft op 22 juni de opzegging ontvangen.
Op basis van de documenten kun je dit opnemen met Univé en de teveel betaalde premie terugvorderen. Als je daarbij hulp nodig hebt, dan kun je reageren op de e-mail die we je separaat sturen.
Met vriendelijke groet,
Kees van Nuland