Makkelijk geregeld

Het is verlopen zo ik wilde!

Prima geregeld

Diverse instanties opgezegd. Prima geregeld. Geen gezeur gehad!

alles perfect verlopen

ik had 5 sterren gegeven als het ook nog gratis was geweest

geweldig ! simpel en doeltreffend

Opzeggen van Telegraaf abonnement ,het was super simpel ,en snel afgehandeld ik kreeg keurig netjes een brief met bevestiging van de opzegging met uiteraard de mededeling dat het hen betreurde .

Redelijk positief

Ik heb een telefoonabonnement beëindigd. Op zich verliep deze verzoek goed, alleen wat wel jammer is dat ik tot op de dag van vandaag geen berichten of bevestigingen hebt ontvangen. Althans ik kan mij niet herinneren dat de telefoon provider mij berichten heeft gestuurd over de opzegging dan wel een bevestiging. Verder kan ik deze mail niet correct versturen. Ik ben verplicht akkoord te gaan met de gebruikersvoorwaarden, en dat ik klant ben geweest. Dat ben ik niet, want ik heb namelijk als gemachtigde gehandeld. Kortom de vraagstelling is te kort door de bocht.

Prima geregeld.

Geen enkel probleem gehad met opzeggen

Fantastisch goed geregeld, wat ons niet lukte

Erg blij dat OPZEGGEN.NL dit voor ons gedaan heeft. Met zelfs bedreigingen aan de andere kant van de telefoon. Begrijpt het wel dat er voor die persoon een provisie verloren gaat, maar ons opzegrecht mogen ze ook niet aan voorbij gaan. De BAL kan maar 1 keer rollen toch. Bedankt in deze zaak

Kreeg snel bericht dat het geregeld was

opgelost

Mijn eerdere ervaringen met opzeggen.nl hebben geleid tot het feit dat ik jullie weer heb gevraagd.

Super goed geregeld

Perfecte hulp na 2 eerdere miskenning bij de club met auto incasso.

Zie boven.

Goed geregeld!!!

Prima geregeld.

Prima en goed geregeld.

Goeie ervaring

Prima geregeld kreeg ook een mail dat het was opgezegd

Lekker snel geregeld

Nog geen oordeel.

Hoop dat het goed gegaan is met het opzeggen van formule1, tot opheden daar geen bevestiging van ontvangen.

Ging super makkelijk

Werd netjes en snel.voor me opgezegd

Werk perfect

Inloggen En invullen en versturen. Fluitje van een cent.

Prima ontzorgt!

Enig scepsis had ik wel maar in een paar klikken was in ieder geval de opzegging geregeld. Duurde even maar ook prima door de desbetreffende instantie afgehandeld.

Eenvoudig en snel

niet helemaal correct

Ik zei mijn abonnement van ziggo via jullie op, maar dat werkte niet. toevallig belde ik naar hen en zeiden ze dat het via dat systeem NIET afgezegd kan worden. Een andere afzegging ( Telegraaf ) lukte goed.

Heel gemakkelijk

Gemakkelijk, duidelijk te volgen. Zeer tevreden.

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam