Zeer efficient

Ik kreeg na twee weken een bevestiging dat het abonnement was opgezegd. Super!

Gelukt, met schriftelijke bevestiging van vriendenloterij.

Verliep soepel.

Helemaal top verlopen

Keurig geregeld.

Ik heb diverse opzeggingen via Opzeggen.nl geregeld en dat is allemaal prima gegaan.

Zonder zorgen geregeld

Online in een keer geregeld

Uitstekend geregeld.

Alles goed geregeld. Helaas is mijn schoonmoeder op 11 Januari 2022 overleden. U kunt ons mailadres uit Uw administratie halen.

Super goed en snel geregeld. Ik ga via jullie nog meer opzeggen.

Super goed en snel geregeld. Ik ga via jullie nog meer opzeggen.

Goed uitgevoerd conform afspraak

Ik begreep pas achteraf dat er een wat lange periode zit tussen de indiening van mijn verzoek en de uitvoering hiervan door Opzeggen.nl. Ik stel voor deze periode te bekorten.

zoals gezegd prima, en maakte het voor mij een stuk makkelijker

Moest nog wel even bellen maar dat lag niet aan jullie

Makkelijk geregeld

Perfect!

Hetgeen is beloofd is volledig nagekomen; informatie over het verloop was helemaal correct.

Makkelijk en snel geregeld

Super makkelijk online regelen voor het opzeggen van een lidmaatschap. Geen gezeur aan de telefoon en snel geregeld!

Prima geregeld

Duidelijkheid volgens opzegging geregeld.

Goed geregeld

Het verzoek tot opzegging van deelname aan een loterij is door u correct afgehandeld. Dit tot volle tevredenheid.

Goed geregeld.

N.V.T

Alles was perfect.

Prima geregeld.

Als je het zelf moet doen is het veel lastiger. Alleen al vaak het juiste adres vinden is al lastig.

Een noodzakelijk kwaad.

Ik vind het belachelijk dat deze organisatie nodig is om een overmaking aan een goed doel te beëindigen en daar kosten aan verbonden zijn. Dit weerhoudt mij om in de toekomst een overeenkomst te sluiten voor een goed doel.

Prima geregeld

Xx

Wat ik niet klaar krijg , lukt greenonline wel

Het zegt het al , ik heb 2x gebruik gemaakt van greenonline en twee keer ging het heel goed . Het bedrijf straalt toch wel druk uit , want wat ik alleen niet voor elkaar kreeg kregen zij het wel .

Geruisloos en netjes geregeld!

Top geregeld!!

Ben zeer tevreden, mooie brief hebben ze gemaakt en snel verstuurd.

Ben zeer tevreden. Mooie goede brief opzegging gemaakt. Snel verstuurd. Bewijs van gekregen. Later nog gemaild met iemand van hun dat ik niks gehoord had over de opzegging, Werd mij gezegd nog even geduld te moeten hebben anders gingen hun het nog een keer regelen voor mij super lief. Dit was uiteindelijk niet nodig ik kreeg van de sportschool de bevestiging dat we opgezegd hadden. Dus super geregeld. Ze zijn een echte aanrader voor weinig geld hoef je geen moete te doen. Hun regelen alles.

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam