Heel gemakkelijk!

Snel geregeld

Super, handig, snel en uitstekende service

Heel prettig, was zo geregeld, communicatie verliep fijn, en snel opgezegd! Zojuist aanbevolen bij iemand anders.

Alles goed verlopen

Snel en adequaat geregeld.

Goed geregeld en snel een terugkoppeling van de aangeschreven bedrijven.

Goed geregeld

Geen herinnering,geen omkijken naar, kortom geweldige service

Prima en snel geregeld

Fijne dienst: je vult in welk abonnement, lidmaatschap of donatie je wilt opzeggen en het wordt snel en goed voor je geregeld.

Redelijk tevreden

FNV heeft mijn opzegging ontvangen. Er is echtere en opzegtermijn. Dat begrijp ik maar ik blijf wel mails van hun ontvangen! Dat laatste was volgens mij niet de bedoeling.

goed geregeld

Prima geregeld!

Heel goed gedaan

Geweldig!

Zonder problemen afgehandeld

Mijn ervaring is: een gedegen afhandeling.

wisselend

kreeg nog een zending , heb ik niet betaald nu 2 euro boete en krijg nog steeds reclame van Bolking

Gewoongoed

Primageregeld

Alles is goed geregeld

Geen problemen gehad en snel geregeld

Het is goed afgehandeld

Okay

Het was eenvoudig te doen.

In één zin is niet mogelijk.

Mijn opzeggen ging aan alle kanten fout maar dat was niet uw schuld Door een fout emailadres kwam de brief tweemaal terug en ging alles daarna mis. Nu is het hopelijk geregeld. Ik moest nog tweemaal de opzegbrief doorsturen maar dan komt de handtekening niet mee. Dus een foto gemaakt van "de brief" en uiteindelijk kwam de opzegging wel door. De definitieve afronding is nog niet compleet.

Goed geregeld

Heel tevreden ,

Goed geregwld

Beetje prijzig, maar oké, wel gemakkelijk!

geweldig

ik heb geen aanrekening gehad voor het abbo te verleggen. dus ik verwacht dat het inorde is.

Snel en voldoende afgehandeld

De mogelijkheid om via opzeggen.nl op een nette manier abonnementen en andere lidmaatschappen op te zeggen is mij goed bevallen.

Prima website, geen moeilijkheden met opzeggen!!! Prima geregeld !!

Geen enkele probleem met het opzeggen!1 Goedkoop en snel geregeld door opzeggen.nl Mijn hartelijke dank hiervoor!!

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam