Geregeld

Eerst was het er toch afgehaald maar later snel terug gestort

Makkelijk geregeld

Netjes alles opgezegd, geen omkijken aan gehad.

Prettige ervaring

Geweldige service

Goed geregeld

Na info verstrekking correct afgehandeld en geinformeerd zonder werk aan te hebben.

goed geregeld.

goed geregeld

Goed geregeld, geen "naweeën!

Na 1 keer contact hebben gehad met uw bedrijf, lees verzoek tot opzegging, is het zonder problemen verlopen!

Maken waar wat ze zeggen

Positief

Prima regeling

Prima regeling voor een acceptabele prijs

Slecht.

Het bedrijf heeft nooit een opzegging van mij ontvangen. Ik heb het zelf moeten regelen. Oplichterij. Verspild geld uitgeven.

Super service

Makkelijk in te vullen, daarna super geregeld

Simpel en perfect zonder poespas

Goed geregeld!

Een hele vooruitgang om digitaal ook te kunnen opzeggen. Zeker omdat je ook digitaal lid kan worden alleen jammer dat het wel met kosten opgezegd moet worden!!!!

Ga nooit meer aan iets via automatische incasso doneren.

Vind het gewoon onbeschoft dat je moet betalen voor iets op te zeggen. Ineens komt dan blijkbaar je mail niet aan als je wilt stoppen. Het is dus niet even een mailtje sturen om het op te zeggen. Het kost gewoon 7,95 Euro. Echt onbeschoft.

Makkelijk en geen gedoe

Super makkelijk

Zeer eenvoudig

Eenvoudig met een paar klikken geregeld. En ook heel snel. Ik ben zeer tevreden.

Niet best

Beste, mijn opzegging is nog steeds niet geregeld. In Januari via jullie opgezegd. Helaas tot op heden betaal ik nog steeds en blijk ik gewoon niet opgezegd te zijn. Heb ook nooit van jullie de bevestiging gekregen dat ik ook daadwerkelijk ben opgezegd. Dus ik wacht nog steeds op de definitieve opzegging .ja dat is niet zo best he. Met vr.gr. Lida Neijzen

De opzegging is super snel en goed geregeld.

Prima geregeld

Goede service bij het opzeggen.

in één keer ben ik eraf

prima ervaring, ik had het zelf niet zo snel kunnen regelen + heb ze ook niet weer vernomen.

Zoals jullie zien hierboven, ben ik heel blij met hoe het is gegaan. Zo fijn als het voor een iets ouder iemand, zo makkelijk wordt gemaakt. Dank.

Dit was een goede ervaring darom een 10 voor jullie

mijn aanvraag werd naar mijn mening snel behandeld en is ook volbracht.

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam