Reactie van het bedrijf
Beste Jaap,
Wat jammer om te horen dat je zo ontevreden bent! Je hebt jouw opzegging door ons per aangetekende post laten versturen naar ENRA Verzekeringen. Je hebt dit gedaan op 8 april. We hebben dezelfde dag een e-mail gestuurd met de melding dat we jouw brief klaar hadden staan voor verzending en dat je snel een volgende email zou ontvangen met daarin de track & trace link, zodat jij jouw opzegging kon volgen. Deze tweede email heb je dezelfde dag ontvangen en zoals de track & trace link laat zien (https://jouw.postnl.nl/track-and-trace/3SDIHK000024917-NL-1610AE), is jouw opzegging op 10 april door ENRA ontvangen. Hiervoor hebben zij ook getekend.
Op basis van de review kunnen wij niet achterhalen wat er mis zou zijn gegaan. Heeft ENRA aangegeven dat zij niets hebben ontvangen? Of zijn onze e-mails niet in de inbox ontvangen?
Wij zullen nog separaat en direct een e-mail sturen om te achterhalen wat er niet goed is gegaan. Zo kunnen we ervoor zorgen dat onze dienstverlening mogelijk kan worden verbeterd.
Met vriendelijke groet,
Kees van Nuland