Is soepel verlopen.

Ik heb toch telefonisch opgezegd.

Telefonisch opgezegd ondanks dat het via deze site kon, omdat ik meteen de bevestiging kreeg dat de opzegging geregeld was

Ontzettend bedankt !

Meteen de dag er op al een email dat mijn oude verzekering was opgezegd , heel netjes en correct , erg blij mee !

Prima service. Ideaal voor opzeggingen geen stress.

zeer zeer slecht

Is niet geregeld en heb zelf de opzegging nog moeten regelen wat mij extra geld heeft gekost . Nooit meer. ik regel het wel zelf een volgende keer.

Snel geregeld

Bijna geen berichten meer jammer genoeg, maar dat komt omdat mijn profiel niet in zijn geheel is verwijderd en dat zou ik wel graag willen.

Zeer snel geregeld

Prima geholpen

Het was goed geregeld

Zeer snel geregeld!!

Binnen twee dagen kreeg ik al bericht van de vriendenloterij dat het was opgezegd.

Prima geregeld

Snel erg gemakkelijk. Meteen geregeld

Goed bezig

Wist niet dat het zoveel geld koste om een lidmaatschap op te zeggen maar mijn zus vertelde mij dat jullie een bedrijf hadden die mij heeft geholpen.

Geslaagd.

Bij 2 andere organisaties die ook deze service aanbieden is het niet gelukt en wij wel ons geld kwijt! U bedrijf komt de afspraak na ! Bedankt,

Met een klik geregeld!

Heel gemakkelijk. Alles in een keer geregeld!

Makkelijk en snel!

Alles vlot geregeld, helemaal top!

Zonder verdere zorgen geregeld

Snel geregeld en geen zorgen meer dat er onjuiste afschrijvingen zijn.

Keurig en vlot geregeld

Alles vlot geregeld

Niet zo goed

Weet niet precies hoe het is gegaan. Is al weer even geleden

Vlot geregeld

Soms heb ik geen idee waar ik allemaal lid van ben, en heb geen zin om uit te zoeken hoe ik iets moet opzeggen etc.. gelukkig is er opzeggen.nl echt een aanrader voor als je snel van iets af wil.

PRIMA

GOEDE SERVICE

is goed

heel goed

Prima geregeld!

Zonder veel problemen is opzegging geregeld wist alleen niet welke kosten er aan verbonden waren, verder goed opgelost,

Goeie hulp. En duidelijk overzicht

Duidelijke info, en goeie service

Ze hebben het snel geregeld.

Eerst zelf geprobeerd op te zeggen, maar dat lukte niet. Opzeggen.nl heeft het snel geregeld voor maar iets van 6 euro.

Mijn opzegging is binnen 4 weken geregeld

Nadat jullie de opzeggingsbrief naar de instantie hebben verstuurd, kreeg ik binnen 2 weken een reactie dat zij de automatische betaling hadden stopgezet. Er heeft geen betaling meer plaatsgevonden.

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam