nee door eigen fout

zelf geregeld

Adequaat

Snel geregeld door hiervan gebruik te maken, scheelde veel gedoe en daarmee die paar euro’s meer dan waard.

PERFECT!

Binnen twee werkdagen was alles geregeld.

Heel snel afgehandeld.

Ik zou zo weer gebruik maken van jullie diensten. Snel en prima geregeld. Ga vooral zo door.

Gelukt

Bericht ontvangen. Neem aan dat het nu niet meer afgeschreven wordt. Dat weet ik nog niet.

Gemakkelijk geregeld met snel bericht van de vriendenloterij. De nazorg, top.

perfect geregeld.

Je hebt er zelf geen rompslomp mee, nu afwachten of er in december niets afgeschreven wordt.

Alles goed geregeld

Iedereen aan te raden

Alles goed geregeld

Iedereen aan te raden

prima snel geregeld

binnen no time de vriendenloterij opgezegd. na 2 dagen al een bevestiging van de vriendenloterij. ga ik meer gebruik van maken

prima snel geregeld

Prima, snel geregeld!

Telefonisch opzeggen bij vriendenloterij lukte niet. Na 20 min in de wacht opgehangen. Ook via de site lukte het niet. En dan is dit de ideale manier om te toch de opzegging voor elkaar te krijgen.

Geen probleem gehad alleen het kost geld jammer

Goed geregeld

Door Opzeggen.nl is de opzegging bij de Postcodeloterij goed geregeld waarvoor dank.

Prima geregeld

Goed in een keer

kreeg keurig een opzegbrief van de vriendenloterij. In de maand december is er niets meer afgeschreven.

Keurig geregeld

Netjes opgelost

Na opzegging kreeg ik een aanmaning, na mail en tel contact is het geregeld. Ik hoed niet van sterren, graag aanpassen met nvt

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam