Zeer snel geregeld allemaal

Het ging erg snel. Goed gedaan

Attent & snel

Bijna terug gekomen

Jammer

Jammer dat ik er later achter kwam, dat dit een betaalde service is, ben ik even mooi ingetrapt. Had zelfs gewoon via Oxfam Novib gekund. Jammer, jammer, jammer en van mij stom, stom stom

Correct afgehandeld

Te duur

Ik zeg het op omdat ik op alles gaat bezuinigen en als ik eerlijk 2keer in de maand schoonmaken 8,25 kan ik nu beter gebruiken

Was binnen paar dagen geregeld

prima geregeld

Het opzeggen werd afgehandeld zoals het hoort, aangetekend en betrouwbaar.

prima geregeld

Voldoende

Mijn bedoeling om op te zeggen, werd volledig bewaarheid

Mijn telefoonabonnement bij T-Mobile hield al jaren in, dat ik destijds mijn nieuwe telefoon meeverzekerde. Toen ik deze zomer mijn telefoon inruilde, wilde ik van de verzekering af en vroeg aan T-Mobile om dit te regelen. T-Mobile vertelde mij echter, dat ik dit toch echt zelf moest doen, iets wat ik niet verwachtte. Ik bezat geen polis en had nooit met CHUBB gecorrespondeerd. Toen vond ik op het internet jullie lemma en dankzij het polisnummer op de bankafschrijvingen kon ik jullie vragen om de opzegging te regelen. Dit is gelukt ; ik kreeg van CHUBB een schriftelijke bevestiging. Dank voor jullie invloed en hulp. De kosten heb ik er voor over gehad !

Prima , niets op aan te merken.

Niets op aan te merken , prima verlopen.

Duperfijn en snel geregeld

Brspaart mij ook n hoop centen op jaarbasis!

Het was duidelijk en vlot!

Een prima manier van opzeggen, waarbij alles goed voor jou wordt geregeld.

0pzegging

De opzegging is prima geregeld.

Gemakkelijk en snel

Zie boven!

Verwondering, ik dacht dat ik zelf opzei

Ik heb niet begrepen dat ik via een site opzei, ik had het te laat door, ik ben heel goed in staat om zelf op te zeggen, ik denk dat het duidelijker moet aan gegeven worden dat je moet betalen omdat een bedrijf voor je opzegt

Ik ben ontzorgd

Duidelijk stappenplan met keuzemogelijkheid

Goed geregeld

Mijn ervaring is, als je iets wil opzeggen, dan doe ik dat voortaan op via Jullie site!

helemaal top

Mooi en snel geregeld het kan niet beter.

Oordeel is goed

snel en doeltreffend

zoals ik al hier boven schreef: snel en doeltreffend

Duurde even maar toen werd het geregeld

Was me nirt bekend dat het even zou duren voordat de opzegging geregeld was

Duidelijke site en snel geregeld.

Gewoon goed geregeld

Gewoon goed geregeld.

Goed geregeld

Ik ben super tevreden Ik heb al verschillende dingen opgezegd en altijd gaat het goed!! Super goed geregeld!!

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam