Goed geregeld

Goede afwikkeling betreffende de opzegging

Het scheelt mij een hoop gedoe. Correct afgewikkeld.

Prima geregeld

Prima geregeld

Makkelijk geregeld

Makkelijk en snel geregeld. Je hebt zelf geen rompslomp ervan.

Snel, keurig en goede nazorg

Snel, keurig en goede nazorg

Geregeld is geregeld.Beter kan niet

Zoals hierboven

Netjes afgehandeld

Netjes afgehandeld

goed geregeld

alles top

Heb het uiteindelijk zelf moeten opzeggen

Jullie hebben een brief gestuurd naar het bedrijf in Den Haag, alleen de overlijdensrisico verzekering valt nog onder het andere filiaal (ergens in Noord Holland) De afschrijving van mijn polis is nog tijdje doorgegaan en ik heb jullie voor niks betaald.

non valeurs!Jullie zijn overbodige burootjes.

In sept.opgezegd en nog schrijven ze af van de rekening en vervolgens storneren wij weer.Een zwaar overschatte bende die alles doet voor geld.Je wordt doodgegooid met reklametroep met die BNers.Ja,al die scheidingen en klinieken hakken erin natuurlijk!

Goed gelukt

Alles is geregeld !

Fluitje van een cent

Ging simpel en soepel

Alles goed en snel geregeld.

De opzegging kon ik makkelijk doen. Als ik nog eens iets moet opzeggen, ga ik opzeggen.nl kiezen.

Online staat dat het binnen 2 minuten geregeld is.

Heb een uur aan de telefoon gezeten, werd van het kastje naar de muur gestuurd. In september deed ik met een puzzel mee, kreeg 2 loten gratis, en moest opzeggen als ik niet meer mee wilde doen. Heb 1 week later opgezegd, kon 30 dagen duren, in die 30 dagen is er 3x 29 euro afgehaald. Schandalig vond ik het. Als het goed is krijg ik het met terugwerkende kracht terug. We deden al met 1 lot mee, maar we zijn er nu klaar mee. Voor ons geen vriendenloterij meer.

het opzeggen is goed geregeld.

Wat ik heb gevraagd om op te zeggen is prima gedaan .

Handig zo!

Meteen goed geregeld.

Heel gemakkelijk, lekker snel, prima prijs.

Helemaal top!

Website goed te vinden. Mooie voorbeeldbrief. Invullen, betalen en Opzeggen.nl regelt het verder. En dit klopt. Tot nu toe alle opzeggingen uitstekend verlopen.

verder niets aan hoeven doen, goed geregeld

In een ommezien gelukt.

Dat ging heel snel. Binnen een paar dagen geregeld en kreeg ik een reactie van de omroeporganisatie, die uiteraard teleurgesteld was een lid te verliezen.

Herengracht 104

1015 BS Amsterdam