Via de site een online brief kunnen maken met daarin de opzegging. Online ondertekend en betaald.

erg lang gewacht om in gesprek te komen, uiteindelijk prettig geholpen

eindelijk kreeg ik van mijn vrouw toestemming om één van de drie loten op te zeggen. mijn idee is steeds geweest dat de kans om iets te winnen nihil is. het lot 6971 VE doet al vanaf het begin mee en een prijsje van Verkade koekjes of Tony's chocolade was echt het maximum

Snel geregeld

Mijn opzegging is al bevestigd.

Makkelijk en snel geregeld.

Zeer tevreden. In een paar klikken de opzegging geregeld.

In makkelijke stappen is het opzeggen goed geregeld

uitstekend

Mijn opzegging is gelukt!

Lekker makkelijk

Erg makkelijk opzeggen op deze manier zonder een telefoontje te hoeven plegen waarbij ze je proberen om re praten

Kut

Ik heb zelf met het bedrijf contact gehad en er was niks bekent dat het opgezegt is dus heb ik het zelf geregeld. Dus voor mij pech geld weg

Soepel verlopen

Soepel verlopen!

Geluidloos verlopen!

Geweldig!

Prima geregeld!

Makkelijk aangevraagd en de opzegging is prima geregeld.

Super service!!!

Heel gemakkelijk, ok je betaald er iets voor maar je hebt geen gezeur van een telefoniste over 'misschien toch nog eens nadenken, enz', ben blij dat ik het gedaan hebt, zou het zo weer doen!

Goed geregeld.

Netjes geregeld

Doet wat het moet doen!

Binnen een paar uur een email van de sportschool,met de mededeling dat mijn abonnement was opgezegd.

prima in orde.

prima in orde . Dank u wel.

uitstekende service. !!!

Gemakkelijke opzegservice. Ik hoef niet naar een adres te zoeken voor een abonnement en dergelijke op te zeggen. En het was gelijk geregeld en geacepteert.

Eindelijk gelukt .

Ik heb gebeld met VriendenLoterij ,werd later verbroken belde terug. Na in de wacht agressief bandje ,kreeg geen contact meer. Toen aangetekend via Mollie ,gelukt ben erg blij dat het zowel gelukt is.

Top service!

Binnen een handomdraai van het abonnement af. Geweldig!

Goed gedaan.

Het zou eigenlijk niet nodig moeten zijn maar zo is het het beste.

Het duurde eeuwen en ik heb uiteindelijk zelf nog noeten bellen

Slecht

het is goed gegaan.

ik kreeg nog wel veel reclame van de Vrienden loterij, maar daar ga ik niet op reageren. Verder is het gestopt. Bedankt.

Snel en eenvoudig.

Opzeggen ging super eenvoudig. Top