Reactie van het bedrijf
Beste Els,
Wat jammer om te horen dat je ontevreden bent over onze opzegservice!
We weten dat het ook mogelijk is om rechtstreeks contact op te nemen met de organisatie die je wilt opzeggen. Daarom geven we op onze website ook altijd de contactgegevens van de betreffende organisatie, zodat je direct kunt zien hoe je rechtstreeks contact kunt opnemen.
Veel gebruikers van onze service vinden het makkelijk en prettig om - zoals in jouw geval - een aangetekende opzegging te versturen via PostNL. Zodat de ontvangst van de opzegging middels track & trace eenvoudig gevolgd kan worden. Wij vragen hier inderdaad 9,95 Euro voor. Dit kan iets goedkoper wanneer je zelf naar het postkantoor gaat, dan betaal je hier 9,05 Euro voor.
Wij incasseren nooit achteraf bedragen. Onze gebruikers moeten zelf altijd vooraf betalen via bijvoorbeeld Ideal of PayPal. Zo kan er nooit onduidelijkheid bestaan over de kosten die wij in rekening brengen.
Aangezien je duidelijk ontevreden bent over de door ons geboden service, hebben we het door jou betaalde bedrag teruggestort. Dit bedrag moet binnen 1 a 2 dagen op jouw bankrekening zijn bijgeschreven.
Met vriendelijke groet,
Team Opzeggen.nl