Snel en correct

geweldig materiaal + een goede prijs - kwaliteit verhouding

Ik heb LED aanhanger verlichting besteld, geeft super goed licht! Ik ben er heel blij mee.

Alles volgens afspraak

Correcte bestelling en zeer snel

vlot geleverd

Bestelling was snel geleverd. DPD zou komen op een moment dat het ons niet uitkwam. Toen was even onduidelijk hoe snel en waar ik het pakket kon verwachten. Ik heb een heel slechte ervaring met DPD.

goed spul

ok materiaal

8 u beugel m10 besteld en moeren

U beugels met haakse hoeken besteld . 5 u beugels met haakse hoeken 3 beugels met ronde vorm . Geen tijd voor om dat te meldenzelf aan gepast . Extra werk geweest ..... Hebben niet opgelet met de bestelling samen te stellen

Snelle levering en gekregen wat ik besteld heb

Mooi en nette lampen

Goede prijs en mooi product

Geweldig geholpen

Geweldig service en goede prijs

Snel geleverd goed verpakt en tegen goede prijs

Nette service

Goede en snelle levering

Ruim aanbod en snelle service

Ruim aanbod en snelle service

Voor herhaling vatbaar

Makkelijk bestellen, snel geleverd inclusief tips over het installeren van de gasdrukveren.

Prima service, uitstekend !

Eenvoudig te bestellen en te volgen

snel en goed.

snel en goed.

Alles prima in orde

Goed assortiment, makkelijk bestellen en snelle en ongecompliceerde levering. Ik ben rondom tevreden.

zeer snelle, en correcte levering

zeer snelle, en correcte levering

Bezorging slecht

Online trailer Parts zelf is prima, alleen de relatie die de bezorgyregelt is beneden peil.

Netjes afgeleverd in keurige verpakking

sneller verzenden zou een positieve bijdrage opleveren in mijn waardering.

Alles super

Gerne wieder

goede en snelle levering

Perfect.

Super fast delivery. Measurements and description of item very accurate. Installation and function perfect.

Snelle service . Goede producten Pakket werd niet geleverd door bezorger .na een melding hiervan, werd mijn pakket opnieuw verzonden. Met de nodige afspraken uiteraard .

groot assortiment en snelle verzending, alles top

Snelle accurate levering

Zie boven

Verlaatweg 81

8243PS Lelystad

Over Onlinetrailerparts.nl

Webshop in onderdelen voor aanhanger, kar, caravan, paardentrailer en boottrailer. *** Wir sind ein Webshop, spezialisiert auf Ersatzteile für Anhänger, Wohnwagen, Wohnmobil, Boot oder Pferde Anhänger. *** Webshop with parts for trailer, caravan, horsetrailer and boattrailer.