Super schöner Schmuck!

Lieferung kam schnell! Schmuck ist sehr schön

Goede service en snelle reactie op mail en snelle verzending.

Superleuke armband, ik ga er meer bestellen :-)

Goede service, fantastisch merk!

Prachtige armbandjes!

Bestelprocedure was prima en eenvoudig. Keurig op tijd aangeleverd. Leuke opmerking van u op de bijlage! Wij hadden gevraagd om een feestelijke verpakking. Ook dat is gelukt. Echter achteraf blijkt (na het geven!) dat op het etiketje, dat met een touwtje aan het armbandje zat, aan de binnenkant de prijs van 99,- staat vermeld. Jammer! Hadden wij beter moeten opletten? Of....? Tip voor u? Zo van: 'let op'! Mvg. Lex van Veen

Gute Qualität

Gute Qualität zu fairen Preisen

Erg blij mee!

Heel fijn dat het zo snel binnen kwam en nier lang hoefde te wachten. Erg mooie ketting

Mijn bestelling was niet op voorraad ben heel vriendelijk gebeld. Wilde eerst wachten maar had toch een andere kleur genomen binnen een dag had ik die binnen.

Mooie sieraden en heel snel geleverd.

Très bonne expérience

Les bijoux arrivent rapidement et ils sont magnifiques et de très bonne qualité , je vais encore souvent commander car j aime beaucoup cette marque et c est très original

Wunderschöner Ring…für mich perfekt durch Gummizug da ich schmale Finger habe

Alles Top

Super snelle levering

Snelle levering van fantastisch mooie sieraden in een leuke doos verpakt. Erg blij mee!

Prachtige sieraden

Ik was al lang op zoek naar mooie goudkleurige ringen en kon maar niet vinden wat ik wilde. Tot ik jullie site tegenkwam, prachtig zijn ze!

Super süss die Ringe......i love it.....

Super schnell, unkompliziert, und sehen auch als Ergänzung zum anderen Ring perfekt aus.....

Snelle levering. Goed verpakt en super mooie ring. Heel blij mee.

Super mooie sieraden

Snel thuis in mooie verpakking. Jammer dat de kettingen zo kort zijn,een maatje langer zou fijn zijn. Hoop dat er snel nieuwe voorraad,zoveel Keys en dan iets gevonden en niet op voorrad

Prachtige armband, goede kwaliteit

Mijn bestelling werd snel en erg mooi ingepakt bezorgd. Een mooi cadeautje voor mezelf.

Super service

Super service en snelle bezorging

Vor Wochen bestellt und noch immer nicht erhalten!

Freundlicher Service via E-mail, aber bis heute nicht geliefert! Inakzeptabel!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Helemaal geweldig

Duidelijke manier van bestellen, een vlotte levering van een prachtige ring!

Duidelijk te woord gestaan

Duidelijk te woord gestaan

Mooie sieraden voor een redelijke prijs

Ringen precies als op de foto. Echt heel leuk met kleine hangertjes

Toffe collectie en snelle levering

Blij met mijn aanwinst en snel geleverd

Schöne Ringe

Schnelle Lieferung, sehr schöne Ringe, tragen sich gut.

Prachtig

Hele snelle levering. Mooi verpakt en niets op aan te merken. Mooie kwaliteit.

Alles klopt aan Lora di Lora

Van de vibe die de website uitstraalt, de persoonlijke/vriendelijke orderbevestiging alsof je vriendin Anne je een mailtje stuurt, geen pakketje maar een prachtig stijlvol doosje verpakt en als een cadeautje bezorgd, tot aan de lach op mijn gezicht als ik blij mijn super gave ringetjes show aan iedereen die het maar wil zien.

22 Luifelbaan

Wassenaar 2242KT