Sehr guter Service

auch wenn ich die Ringe leider zurückschicken musste,da sie viel zu eng waren,war der Kundenservice top !

Super schöne Ware

Tolle Ware❤️❤️

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles netjes geregeld binnen twee dagen in huis toppie

tolle Schmuckstücke

Insgesamt schnelle u unkomplizierte Lieferung. Schmuckstücke sind so wie beschrieben, d.h. sehr hübsch u dekorativ. Nur sollte die Info, dass auf Warteliste gesetzte Artikel wieder verfügbar sind, auch zutreffen. Mein Versuch, diese erneut zu bestellen, funktionierte nicht, da wiederum die Meldung, z. Zt. nicht lieferbar, erschien

Super Service

Es hat alles super funktioniert. Tolle Produkte

Superblij mee!!

Heel mooi, bedeltje blijft wel omhoog staan maar dat is misschien nieuwigheid!

Super!!!!!

Super mooie ketting, zak hem vask gasn dragen......Heel blij mee.....TOP!!!!

Sehr schöner Schmuck !!! Immer wieder!!

Bin so zufrieden mit eurer Kollektion!! Super Qualität immer wieder !!

In 1 woord: geweldig

Echt super snel geleverd en hele mooie sieraden. Ik ga zeker vaker bestellen.

Fantastisch professioneel en snel

Ik heb de klantenservice als zeer persoonlijk en duidelijk ervaren t kaartje bij de bestelling maakte t persoonlijk waardoor ik een warm gevoel bij t leZen ervan kreeg Bedankt

Superschöne Ringe, superschnelle Lieferung, Top!

Ich habe die Werbung auf Facebook gesehen und war sofort begeistert. Die Ringe, die ich bestellt habe sind soooo schön, die Lieferung war sehr schnell. Die Ringe kamen in einer schönen Geschenkverpackung an. Dazu gab es noch eine süße handgeschriebene Karte. Ich bin total begeistert und kann Lora di Lora nur weiterempfehlen!

Prachtige ring

Hele mooie ring. Ben er heel blij mee.

Tolle Ringe

Super schnelle Lieferung und tolle Ringe erhalten :-) Ich habe bestimmt nicht zum letzten Mal bestellt. Danke und einen lieben Gruß Bärbel

Alles gelijk goed geregeld

Hele mooie sieraden en de service is perfect

Prachtig !!!

Voor het eerst wat besteld en wat ben ik er blij mee ! Prachtig afgewerkt en zo lief en sierlijk Echt super !

Snel geleverd. , mooi verpakt .

Prachtig

Prima, mooie kwaliteit.

Snelle levering. Keurig en met zorg verpakt, ieder ringetje in een apart doosje. Mooie sieraden,

Te klein

Op zich 2 leuke ringen gekocht. Maar waren mij veel te klein. Knelden erg af waardoor mijn vingers opzwollen. De volgende dag terug gestuurd, zie ook in de post.nl app dat ze daar aangekomen zijn. Maar helaas nog niets van de winkel zelf gehoord dat ze ontvangen zijn?

De sieraden zijn werkelijk prachtig!!

Ik vond het best een gok om sieraden via een plaatje te bestellen maar ze voldoen helemaal aan de verwachting!!

Armbandje gehaald voor mijn vriendin, bestelling was de volgende dag al binnen met een briefje er bij met veel plezier met het geven. Kortom gewoon top!

Perfect!

Snelle levering en zonder dat ik dat aangegeven had heel leuk verpakt. Kan zo cadeau gegeven worden. Vriendelijk handgeschreven kaartje erbij. Echt prima verzorgd en ook nog eens hele leuke artikelen!

Snel, vriendelijk en mooie producten

Het voelt echt nog als persoonlijk shoppen. Een persoonlijk kaartje erbij, vond ik erg leuk. Producten zijn echt prachtig!

Nicht zu empfehlen

Immer noch keine Lieferung!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super, werde auf jeden Fall wieder bestellen !

Zu Recht 5 Sterne, bin begeistert und verliebt in meinen Ring ! Wird nicht mein letzter gewesen sein ! Auch als Geschenk eine tolle Sache, super liebevoll verpackt ❣️Versand ging zügig !

22 Luifelbaan

Wassenaar 2242KT