Snelle levering,mooie armband

Heb een armband besteld. Deze werd meteen de volgende geleverd, mooi verpakt en mooie armband

besteld voor bijna Euro 200,00 en 12 dagen later nog niet ontvangen

Bestelling gedaan op 20 december als kerstcadeau voor mijn dochter. Expres bij afleverpunt laten bezorgen omdat er getekend moet worden voor ontvangst en ik niet hele dagen thuis ben. Ik mail meteen erachteraan dat ik niet zeker weet of het afhaalpunt geopend is. De reactie is dat het wel in de buurt afgeleverd zal worden. Ik houd steeds track en tracé in de gaten. Uiteindelijk na veel zoek en speurwerk nog niets gevonden. Contact opgenomen met het afleverpunt en die zijn inderdaad gesloten. Zoek het maar uit dus. Ik begrijp dat in deze tijden er vertraging kan optreden, maar deze service vind ik onder de maat.

De bestelling was niet op voorraad, netjes een belletje gehad en deze week de armbandjes ontvangen. Superblij met de mooie set!

Superleuke sieraden!

Mijn bestelling is nog niet binnen maar ik hou van jullie sieraden!

Tolle Ware - alle perfekt

Wunderschöner Schmuck

Super leuk

Goed produkt...goede prijs kwaliteit snelle verzending

Snelle levering!

Mooie sieraden en levering ervan verliep snel!

pakket nog steeds niet ontvangen

na meer dan 2 weken nog steeds niet mijn cadeaubon ontvangen waarvan je wel zou kunnen verwachten dat deze redelijk op tijd zou zijn aangezien het brievenbuspost is.

Echt prachtig, nog mooier als verwacht!

Ik heb de 7 delige armband met maantjes en sterretjes besteld. Echt superblij mee. Fantastische armband.

Geleverd zoals afgesproken top

Voor herhaling vatbaar

Snelle service. En ik hou van deze sieradenlijn ijn

Supertevreden! Ik mis wel af en toe een item in de aanbieding!

Wunderschöner hochwertiger Schmuck

Ich bin begeistert ...sehr schoene Verpackung mit persönlichem Gruss. Und der Schmuck hochwertig und toll verarbeitet.

Alles zoals afgesproken, en dat rond Kerst

Alles klopte

Good quality.

Love it

Good en fast delivery, I’m satisfied about the products

Everything was good. There was even a small care that was personally written! I liked it! I ordered three rings. One ring was smaller than the other two. That’s the only thing that I can complain or say.

Order:04558

Warte auf meine Bestellung seit 14 Tagen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

top

super blij mee

Duidelijke mail met wanneer en waar het pakket wordt afgeleverd

Ik werd netjes op de hoogte gehouden waar mijn bestelling was en werd keurig op tijd geleverd. Mijn ring was netjes verpakt en het persoonlijke kaartje maakte het helemaal af!

1-2 Tage Lieferzeit leider nicht eingehalten

Bestellt am 18 Dezember Lieferung laut tracking am 28/29 Dezember.... Danke stehe ohne Weihnachtsgeschen da :(

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Perfect! zelfs op een afhaalpunt gebracht, zodat ik het op tijd kon halen

Mooie kwaliteit armbanden en top service

Goede service, mooi verpakt en zorg aan besteed

Duurde iets langer dan gepland vanwege de corona. Maar keurig te woord gestaan aan de telefoon. Mijn bestelling zat mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij. Heel persoonlijk en leuk om te ontvangen. Prachtig product, leuk om te sparen

Top service en prachtige sieraden!!!

Zeer tevreden en super blij met de prachtige oorbellen die ik besteld heb, super snelle service en levering, ik ga snel weer bestellen.

Mooie sieraden

Duidelijke site met mooie sieraden, waarbij je geen verkeerde keuzes kan maken. Alles is leuk!

Het heeft een goeie en snelle service. Duidelijkheid over of een bestelling is geplaatst en de vervolgstappen.

22 Luifelbaan

Wassenaar 2242KT