Mooie ring

Super mooie ring. Goudkleurig. Hoop dat hij mooi blijft. In ieder geval matcht hij bij mijn gouden ringen.

Super mooi en blijft mooi!

Heb oorbellen en ringen die ik bijna niet afdoe en blijft gewoon mooi! Heel blij mee!

Wat een leuke sieraden , blij mee

Goede service!

Goede service! Mooie ring.. Heel blij mee!

Fijne website, gemakkelijk. Snelle levering. Leuk ingepakt Mooie producten

Mooi product

Snelle levering en zeer mooie ring!

Geweldig!!!

Mooie sieraden super leuk en netjes verpakt! Snelle reactie op mail en snel verzonden.

Leuk!

Mooie site en ben erg tevreden met de artikelen die ik heb gekregen!

Goed geholpen!!

GEWELDIG

Besteld en supersnelle, nette levering. De brief die er als attentie bij zat was SUPERLEUK

warm en mooi

Voor een cadeaupakket dat ik namens alle ouders en kinderen voor de juf van mijn dochter samenstelde bestelde ik ook een cadeau voucher. Er werd door Anne Fleur ontzettend lief met me meegedacht hoe we de uit te printen voucher wat mooier konden maken om te geven. Een schattig doosje werd thuis geleverd, incl. crepe papier, een mooi kaartje en een stickertje. Toen er tijdens het betaal proces een onduidelijkheid was en ik daarover mailde werd ik heel vriendelijk geholpen. Snelle en ontzettend vriendelijke reacties, prachtige sieraden....wat een fijne ervaring! Ik kom hier voor mezelf vast nog wel eens terug!

Geweldig!

Prachtige sieraden! Echt uniek! En wat een goede service. Snel bezorgd en prachtig verpakt. Inmiddels meerdere keren besteld echt een aanrader.

Die Ringe sind wirklich sehr schön.,wäre schön wenn sie auch etwas größer bestellbar wären.

Es war erst etwas schwierig zu bestellen, aber dann hat es ja doch noch geklappt.

Prachtig mooie sieraden blijft mooi!

Super snelle levering en zeer mooie qualiteit blijft mooi

top

Overzichtelijke website en prachtige producten!!

Alles is makkelijk te vinden en wordt netjes afgehandeld!

Mijn ring was zoek geraakt bij het post nl afhaalpunt, lora di lora heeft hier achteraan gebeld en het opgelost, geweldige service !!!! De ring is prachtig, ben er super blij mee:)

Gewoon goed

Ring besteld deze stond ik backorder keurig geïnformeerd wanneer deze binnen zou komen. En hij was binnen op de tijd dat ze aangegeven hadden. Erg blij met mijn aankoop

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooie sieraden met goede kwaliteit. Snelle levering. Erg blij mee!

Zeer snelle levering en hele mooie kwaliteit

Geweldig mooie sieraden

Alles is mooi website overzichtelijk en goed medewerkers telefonisch geweldig snelle levering kortweg geweldig

Het kettinkje ziet er prima uit.

Service en levering perfect!!

Heel erg mooi!

Ik vind de sieraden echt prachtig van Lora di Lora! Toevallig had mijn moeder precies dezelfde ketting voor mij gekocht als verassing bij een boutique in ons dorp. Daarom heb ik hem retour gedaan. Maar ik ben echt super te spreken over Lora di Lora en beveel het zeker aan. Het was ook een dag later al bezorgt. Ik vind het ook heel belangrijk dat de kwaliteit van sieraden goed is en deze sieraden zijn echt van goede kwaliteit gemaakt. Andere merken die er op lijken vind ik van slechte kwaliteit voor wat je krijgt. Bij Lora di Lora is dit zeker niet het geval! Liefs,

Beeldige oorbellen

Prachtig ontwerp, mooie verpakking met een persoonlijk kaartje, erg origineel!

22 Luifelbaan

Wassenaar 2242KT