Super snelle levering

Word snel geleverd En super mooie kwaliteit. Zeer tevreden

Bestelling kwam iets te laat. Maar de dame aan de telefoon heeft mij geel vriendelijk te woord gestaan, en alles uitgelegd en mee gekeken.

Ziet er solide en goed uit

Snel en fijn. Al veel complimenten gehad.

Ganz toll.

Wunderschöne Silberkette, sehr gute Verarbeitung und variabel zu tragen, wirklich ein Hingucker, mal was anderes.

Snel levering, mooi sieraad

Ondanks de paasdagen toch een snelle levering waar je goed van olde hoogte gehouden wordt. En een erg leuk, lief sieraad!

Snelle levering , mooi sieraad

Minpunt, geen reactie op mijn mail. Ik heb mijn bestelling thuis ontvangen maar dezelfde bestelling schijnt ook klaar te liggen op een postkantoor in Wassenaar? Dit heb ik gemaild via een contact formulier naar jullie wat te doen maar geen enkele reactie gehad.

Prachtige oorbellen en snel in huis

Mooi product en via e-mail goed op de hoogte gehouden. Mooi verpakt

Wunderschöner Schmuck mit tollem Service

Der Ring ist wirklich wunderschön geworden! Er wurde schnell und hübsch verpackt geliefert.

Super! Schaut toll aus.

Geweldige mooie blije sieraden

Prachtige sieraden waar ik blij van word. Super goede kwaliteit alleen jammer dat de achterkantjes van de oorbellen niet blijven zitten waardoor de oorbellen uitvallen.

Mooie sieraden en snelle levering

Mooie ringen besteld. Meerdere, omdat ik niet kon kiezen :-) en de levering was super snel.

parfait

super experience ! bijou superbe envoi tre rapide et soigné ! je suis ravie et recommande ce site !

Sehr schönes Ohrringe, tolle Verarbeitung und schnelle Lieferung. Bin sehr zufrieden

Super Kundenservice. Schöne Qualität.

Schnelle Lieferung

Super schöne Ringe

Sehr besonders, sehr hochwertig…ich hab mir ein schönes Geschenk gemacht! Top Versand und mega schön verpackt!

Ihr seid eine echt tolle Firma. Euer Schmuck ist sein Geld wirklich wert und ich bin Mega happy. Noch dazu ging das mit der Lieferung echt schnell. Weiter so

Snelle service!

Heel betrouwbaar en goed verzorgd

Blij met mijn ketting, bestelling gedaan en werd de volgende al bezorgd, werd keurig op de hoogte gehouden per mail en mooi verpakt ontvangen,

De ring voldoet helemaal aan mij verwachtingen, ook de bezorging was perfect!

Ik ben heel erg tevreden, zowel met het product als de bezorging. Ook de verpakking was erg mooi!

Mooie sieraden en goede service

Vorige week een bestelling geplaatst. De sieraden kwamen snel binnen. Mooi glimmend & mooi verpakt. Ook de klantenservice reageerde snel toen ik via de mail een vraag had gesteld. Het enige nadeel vind ik, dat ik zoveel leuke sieraden zie dat ik hebberig word & alles wil kopen.

Mooie ring snelle verzending

Mooie ring snelle verzending

Es hat alles gepasst- tolle Kette

Die Kette sieht toll und besonders aus Sie wurde zügig geliefert. Danke; gerne wieder

Erg blij met de zilveren armbandjes!!

De levertjes is niet lang, ik heb nu drie armbandjes en een ring besteld, en krijg altijd complimenten Bedankt Lora di Lora

Bedeltje was binnen 2 weken kapot

Steentje viel binnen 2 weken van het bedelorde af. Ze vroegen wel om deze recensie, maar konden zonder ordernummer niks doen???? Heb ook nog eens zolang op mijn bestelling moeten wachten, dat ik het niet voor mijn dat cuter haar verjaardag kon geven. Dus moest het voor kerst.. hoor je mij niet over klagen. Is. Gebeuren.

Fantastisch mooi

Ik heb de mooie armbandenset Lora di Lora besteld en super snel ontvangen! En wat is ie mooi... zo blij mee! Ook de service is goed. Ik had een vraagje en werd binnen 1 dag antwoord op gegeven. Ik ga snel weer iets bestellen.

22 Luifelbaan

Wassenaar 2242KT